lady90 Skrevet 2. oktober 2023 #1 Skrevet 2. oktober 2023 Skal ha ny stekeovn og vurderer en med damp fordi jeg har lyst til å prøve sous vide. Har man mulighet til å lage mat med sous vide på alle ovner som har damp eller må den ha en spesiell funksjon? Er det andre ting dere bruker damp til? Er mye bedre utvalg av ovner uten damp så er litt usikker på om vi trenger det. Går også an å kjøpe sånn sous vide regulator man putter oppi en kjele. Er det like bra? Noen som har erfaringer med damp og kan si noen fordeler /ulemper?
Nyfikine Skrevet 3. oktober 2023 #2 Skrevet 3. oktober 2023 Elsker dampovnen min (Electrolux), tok en stund før jeg begynte å bruke dampfunksjonen, men nå bruker jeg den til nesten alt. Spesielt kylling og grønnsaker blir veldig bra. Ang sous vide er jeg usikker, visste ikke at det var noen ovner med det. Men har Anova sin, sånn som man kan sette i en kjele eller dertil egnet beholder, funker som ei kule
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå