AnonymBruker Skrevet 30. september 2023 #1 Skrevet 30. september 2023 et kjapt kakekokkespørsmål.. jeg skulle lage glasur.. oppskrifta var med 3 tablespoons softened butter, 2.5 dl melis, 3 ss kakaopulver, 1 ts vanilje, 1 ss honning.. jeg lurer på om 3 spiseskjeer var for lite, for det som skulle være smørbar frosting er like fast som pepperkakedeig 😳🙈 blir den mykere og mer medgjørlig om jeg varmer den i glassbolle over vannbad? Anonymkode: bc1ad...83e
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2023 #3 Skrevet 1. oktober 2023 Skulle smøret smeltes eller være romtemperert. Om det skulle smeltes høres det nok ut, men om det skulle være romtemperert høres det lite ut. Anonymkode: a8433...b5e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå