AnonymBruker Skrevet 30. september 2023 #1 Skrevet 30. september 2023 I sommer var vi i Hellas og der serverte de en fantastisk vaniljedessert. Den var ganske «silkemyk» og mye bløtere konsistens enn feks panna cotta. Smakte masse vanilje. Og det var egentlig det, ikke kornete i konsistens, bare silkemyk, bløt vanilje. Noen ide? Anonymkode: b4762...436
AnonymBruker Skrevet 30. september 2023 #2 Skrevet 30. september 2023 Gresk vaniljeyoghurt? Anonymkode: d7b44...f96 1
AnonymBruker Skrevet 30. september 2023 #3 Skrevet 30. september 2023 6 minutter siden, AnonymBruker said: Gresk vaniljeyoghurt? Anonymkode: d7b44...f96 Nå spiser jeg veldig lite joghurt, men jeg tror ikke det var joghurtbasert. Og mye søtere enn vanlig joghurt. Anonymkode: b4762...436
AnonymBruker Skrevet 30. september 2023 #4 Skrevet 30. september 2023 Det kan høres ut som Krema vanilia. Anonymkode: 54269...7b4
AnonymBruker Skrevet 30. september 2023 #5 Skrevet 30. september 2023 En slags pudding, men mykere og mer kremete enn panna cotta fordi den ikke inneholder gelatin som stivelse. Anonymkode: 54269...7b4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå