AnonymBruker Skrevet 28. september 2023 #1 Skrevet 28. september 2023 Noen som vet, f.eks. da de begynte salget i fjor? Anonymkode: 6826c...107
AnonymBruker Skrevet 28. september 2023 #2 Skrevet 28. september 2023 November Anonymkode: c4f85...d12
Sofakona Skrevet 28. september 2023 #3 Skrevet 28. september 2023 Pinnekjøtt, lussekatter og pepperkaker
AnonymBruker Skrevet 29. september 2023 #4 Skrevet 29. september 2023 Har sett pinnekjøtt i flere butikker i hele år... Jeg sto å vurderte kjøpe pinnekjøtt på obs forrige uke. Kjøpte på på Meny i sommer. Anonymkode: 5cb61...b4a 2
AnonymBruker Skrevet 29. september 2023 #5 Skrevet 29. september 2023 AnonymBruker skrev (52 minutter siden): Har sett pinnekjøtt i flere butikker i hele år... Jeg sto å vurderte kjøpe pinnekjøtt på obs forrige uke. Kjøpte på på Meny i sommer. Anonymkode: 5cb61...b4a Har også sett pinnekjøtt i butikkene flere ganger gjennom året. Sist var på Rema, og det var vel på sensommeren/tidlig høst. Så ts, det kan tenkes at du finner pinnekjøtt nå. Anonymkode: 0115e...47f
AnonymBruker Skrevet 29. september 2023 #6 Skrevet 29. september 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Har også sett pinnekjøtt i butikkene flere ganger gjennom året. Sist var på Rema, og det var vel på sensommeren/tidlig høst. Så ts, det kan tenkes at du finner pinnekjøtt nå. Anonymkode: 0115e...47f Hvem vil ha pinnekjøtt nå, av fjorårets eller forfjorårets lam?? Vi er helt i starten av lammesesongen TS. Det er akkurat nå årets ferske pinnesider av nyslaktede lam saltes. Etterpå trenger de et par måneder tørking før de er klare til jul. Anonymkode: 33754...760
AnonymBruker Skrevet 29. september 2023 #7 Skrevet 29. september 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Hvem vil ha pinnekjøtt nå, av fjorårets eller forfjorårets lam?? Vi er helt i starten av lammesesongen TS. Det er akkurat nå årets ferske pinnesider av nyslaktede lam saltes. Etterpå trenger de et par måneder tørking før de er klare til jul. Anonymkode: 33754...760 Pinnekjøtt blir bedre jo lenger det lagres og få tørket. Pinnekjøtt fra i fjor er innertier. Anonymkode: 994a9...048
AnonymBruker Skrevet 29. september 2023 #8 Skrevet 29. september 2023 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Hvem vil ha pinnekjøtt nå, av fjorårets eller forfjorårets lam?? Vi er helt i starten av lammesesongen TS. Det er akkurat nå årets ferske pinnesider av nyslaktede lam saltes. Etterpå trenger de et par måneder tørking før de er klare til jul. Anonymkode: 33754...760 Er nylaga pinnekjøt til påske og til sommar òg. Ikkje berre til jul... Anonymkode: e247a...844 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2023 #9 Skrevet 29. september 2023 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Pinnekjøtt blir bedre jo lenger det lagres og få tørket. Pinnekjøtt fra i fjor er innertier. Anonymkode: 994a9...048 Ikke sant. Det beste pinnekjøttet er det som ikke er tørket i hjel. Det som har en kort holdbarhet og må fryses dersom ikke brukes innen 14 dager etter at det er delt i biter. Det er slikt pinnekjøtt du får hos slakterbutikker. Det knusktørre kjøttet er det du finner i plast i dagligvare.. hilsen vestlending som alltid kjøper pinnekjøttet av lokale produsenter eller hos Birkeland i Bergen. Anonymkode: 0a153...a9f 2
AnonymBruker Skrevet 29. september 2023 #10 Skrevet 29. september 2023 AnonymBruker skrev (32 minutter siden): Pinnekjøtt blir bedre jo lenger det lagres og få tørket. Pinnekjøtt fra i fjor er innertier. Anonymkode: 994a9...048 Nei det gjør det ikke. AnonymBruker skrev (28 minutter siden): Ikke sant. Det beste pinnekjøttet er det som ikke er tørket i hjel. Det som har en kort holdbarhet og må fryses dersom ikke brukes innen 14 dager etter at det er delt i biter. Det er slikt pinnekjøtt du får hos slakterbutikker. Det knusktørre kjøttet er det du finner i plast i dagligvare.. hilsen vestlending som alltid kjøper pinnekjøttet av lokale produsenter eller hos Birkeland i Bergen. Anonymkode: 0a153...a9f Der har jeg også handlet i mange år. Anonymkode: 33754...760
AnonymBruker Skrevet 29. september 2023 #11 Skrevet 29. september 2023 AnonymBruker skrev (33 minutter siden): Er nylaga pinnekjøt til påske og til sommar òg. Ikkje berre til jul... Anonymkode: e247a...844 Lam slaktes om høsten. Anonymkode: 33754...760
AnonymBruker Skrevet 29. september 2023 #12 Skrevet 29. september 2023 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Lam slaktes om høsten. Anonymkode: 33754...760 Ikke helt riktig påstand du kommer med der.. https://www.landbruksdyr.no/fakta/dyr-i-landbruk/sauer/sau-i-kjott-og-ullindustri/ AnonymBruker skrev (3 timer siden): Hvem vil ha pinnekjøtt nå, av fjorårets eller forfjorårets lam?? Vi er helt i starten av lammesesongen TS. Det er akkurat nå årets ferske pinnesider av nyslaktede lam saltes. Etterpå trenger de et par måneder tørking før de er klare til jul. Anonymkode: 33754...760 Ts spurte når butikkene begynner å selge pinnekjøtt, og spesifiserte ikke at det måtte være årets høstslaktet lam. Går helt fint å spise fjorårets pinnekjøtt også, null stress. Så det er nok mange som kjøper pinnekjøtt i butikkene nå også, om de finner😊 Anonymkode: 0115e...47f
AnonymBruker Skrevet 29. september 2023 #13 Skrevet 29. september 2023 Når får i kål sesongen er over. Anonymkode: acc5f...8b6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå