AnonymBruker Skrevet 28. september 2023 #1 Skrevet 28. september 2023 Noen som vet? Tenker og legge det til ekstra i havregrøten Ceylon kanel. Anonymkode: 42d3a...770
AnonymBruker Skrevet 28. september 2023 #2 Skrevet 28. september 2023 Ja. Ceylon kanel inneholder svært lite kumarin sammenlignet med vanlig kanel. Kumarin er skadelig for leveren i store mengder, så jeg bruker kun ceylon kanel. Kanel hemmer bakterier, sopp, virus, inflammasjon, m.m. Nå er det liten vits å spise kanel og tro det gir deg god helse hvis du spiser en grandiosa etterpå, men i seg selv så har kanel gode egenskaper. Anonymkode: c6bb5...fea
AnonymBruker Skrevet 28. september 2023 #3 Skrevet 28. september 2023 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Kanel hemmer bakterier, sopp, virus, inflammasjon, m.m Stemmer det? Anonymkode: 42d3a...770
AnonymBruker Skrevet 28. september 2023 #4 Skrevet 28. september 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Stemmer det? Anonymkode: 42d3a...770 https://omhelse.no/kanel/#:~:text=Helsefremmende effekt&text=Den inneholder stoffer som hemmer,og også hjelpe på fordøyelsen%2C. https://www.bbcgoodfood.com/howto/guide/health-benefits-cinnamon# Anonymkode: 6d8b0...1c6
AnonymBruker Skrevet 28. september 2023 #5 Skrevet 28. september 2023 Det er ikke det at ceylon kanel er sunt, men det er mindre skadelig enn vanlig kanel. Ingen av delene er farlig. Det er ikke noe vits i å tilsette det, med mindre du liker smaken. Anonymkode: d4abd...1fb 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå