Gå til innhold

Heving av deig.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Satt en pizzadeig til heving for 40 minutter siden. Nå fikk vi veldig lyst å gå èn times tid på tur. Er det mulig å la deigen stå og heve videre?

Anonymkode: 3a3f2...389

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Satt en pizzadeig til heving for 40 minutter siden. Nå fikk vi veldig lyst å gå èn times tid på tur. Er det mulig å la deigen stå og heve videre?

Anonymkode: 3a3f2...389

Ja det er helt topp!

Skrevet

Som regel blir deigen bare bedre av å heve lenge, men kanskje du skal "slå den ned" før dere går så den ikke hever over kanten av bollen. God tur!

Skrevet
AnonymBruker skrev (6 timer siden):

Satt en pizzadeig til heving for 40 minutter siden. Nå fikk vi veldig lyst å gå èn times tid på tur. Er det mulig å la deigen stå og heve videre?

Anonymkode: 3a3f2...389

Det går helt fint. Ofte hever jeg gjærdeig lenger enn det som står i oppskriften. Gjerne i 2-3 timer 😊

Skrevet

Nå er sikkert pizzaen allerede fortært, men til neste gang så kan du alltids sette deigen i kjøleskapet om du ønsker å bremse heveprosessen.

Jeg bruker alltid mindre gjær, type en teskje, og lar den heve 8-20 timer. Står den mer enn 12 timer setter jeg den på kjøl og der kan den stå i flere dager. Baksten blir bare enda bedre av det!

Anonymkode: 83ff2...257

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...