Gå til innhold

Kålstuing


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Skal ha svigers til middag senere og skal ha en rett med kålstuing til. Kan jeg lage stuingen nå, og la den stå til i ettermiddag? Middag ca rundt kl fire.

Skrevet

Litt sent svar nå, men til en annen gang: du kan lage kålstuing tidligere. Bare oppbevar den kaldt og varm den opp når dere skal spise.

Anonymkode: eecde...ced

Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Litt sent svar nå, men til en annen gang: du kan lage kålstuing tidligere. Bare oppbevar den kaldt og varm den opp når dere skal spise.

Anonymkode: eecde...ced

Og vær forberedt på at den kan bli litt tynnere når den varmes igjen, det er ihvertfall min erfaring.

Skrevet (endret)

Du kan koke kålen på forhånd, et par dager før, og oppbevare i en brødpose i kjøleskap (pass på at den er kald nok før du putter den i posen. Da har du spart mye tid, også lager du bare hvit saus samme dag du skal ha gjester og putter nok kål oppi:)

Med tanke på neste gang selvfølgelig. 

Endret av visp
Skrevet

Takk for svar! Jeg lagde kålstuing kl 1300, og varmet den opp til middagen. Gikk bare bra 😊

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...