Motelvibes Skrevet 6. september 2023 #1 Skrevet 6. september 2023 Jeg har noen rester i kjøleskapet som jeg vil bruke opp, som består av grønnsaker. En halv blomkål en halv paprika noen tomater en halv brokkoli poteter gulrøtter (jeg har også litt smårettskinke om det passer sammen) ellers har jeg en del pasta. Vil bruke opp disse grønnsakene til en middag eller noe. Har dere foodies noen gode forslag?
Brunhilde Skrevet 6. september 2023 #2 Skrevet 6. september 2023 Jeg tenker at dette kan bli en god vegetarcurry. Skrell de grønnsakene som bør skrelles, brun lett på panne med litt smør eller olje tilsatt ingefær og hvitløk, gjerne malt hvis du ikke har ferskt, ha i currypaste hvis du har, karrypulver hvis ikke og la det koke sammen.Tilsett vann og litt buljon, jevn med litt mel hvis det blir tynt og smak til med det du liker av annet krydder. Du kan godt spise dette uten noe ved siden av eller med pasta, ris eller naanbrød hvis det frister mer. 1
Motelvibes Skrevet 6. september 2023 Forfatter #3 Skrevet 6. september 2023 Brunhilde skrev (49 minutter siden): Jeg tenker at dette kan bli en god vegetarcurry. Skrell de grønnsakene som bør skrelles, brun lett på panne med litt smør eller olje tilsatt ingefær og hvitløk, gjerne malt hvis du ikke har ferskt, ha i currypaste hvis du har, karrypulver hvis ikke og la det koke sammen.Tilsett vann og litt buljon, jevn med litt mel hvis det blir tynt og smak til med det du liker av annet krydder. Du kan godt spise dette uten noe ved siden av eller med pasta, ris eller naanbrød hvis det frister mer. God ide! Flere som har innspill?
Million Skrevet 6. september 2023 #4 Skrevet 6. september 2023 Jeg ville ikke kokt grønnsakene. Jeg synes grønnsaker er best bakt i ovnen, etter å ha blitt glasert i smør og honning. Litt pepperdryss over før det settes i ovnen og gratineres på 200-210 grader i 30-45 minutter. https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/ovnsbakte-gronnsaker/ Ser du har gulrøtter med, de blir knallgode når de er glasert og gratinert i ovn altså! Kan spise meg stappmett kun på ovnsbakte grønnsaker alene. Digg!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå