AnonymBruker Skrevet 4. september 2023 #1 Skrevet 4. september 2023 I min erfaring, all mat i Norge er "forgiftet". Grønnsaka er fulle av sprøytemidler, fisken er full av miljøgifter og kjøttet er fullt av natriumnitritt. Så sjøl om du spiser uprossesert mat får du i deg uønska ting. Finnes det noe mat som er rent, eller må vi velge mellom næring og tæring hver gang vi spiser? Anonymkode: 2c4e0...a4e 1
AnonymBruker Skrevet 4. september 2023 #2 Skrevet 4. september 2023 Det du dyrker eller avler på egen eiendom. Anonymkode: 53d7e...5b0 3
AnonymBruker Skrevet 4. september 2023 #3 Skrevet 4. september 2023 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): I min erfaring, all mat i Norge er "forgiftet". Grønnsaka er fulle av sprøytemidler, fisken er full av miljøgifter og kjøttet er fullt av natriumnitritt. Så sjøl om du spiser uprossesert mat får du i deg uønska ting. Finnes det noe mat som er rent, eller må vi velge mellom næring og tæring hver gang vi spiser? Anonymkode: 2c4e0...a4e Norskt kjøtt er ikke full av gift, heller ikke fisk som er fisket i havet. Det giftigste er vel oppdrettslaksen, men du kan jo begynne å fiske selv så får du ren mat. Anonymkode: ef535...f8e 1
AnonymBruker Skrevet 4. september 2023 #4 Skrevet 4. september 2023 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): I min erfaring, all mat i Norge er "forgiftet". Hvordan har du erfart dette? Sitat Grønnsaka er fulle av sprøytemidler, fisken er full av miljøgifter og kjøttet er fullt av natriumnitritt. Så sjøl om du spiser uprossesert mat får du i deg uønska ting. Finnes det noe mat som er rent, eller må vi velge mellom næring og tæring hver gang vi spiser? Anonymkode: 2c4e0...a4e Noe fisk har miljøgifter. Spesielt gjelder dette feit, stor, vill fisk (kveite) som typisk ikke anbefales spist, i alle fall ikke alle steder. Hvis du kjøper spekepølse så er den tilsatt konserveringsmidler, men hele biter av ferskt kjøtt er såvidt jeg vet normalt ikke tilsatt noe. Jeg spiser Norsk grønnsaker uten å være bekymret. Se gjerne Andreas Wahls program om gift i mat på NRK. Naturlig eple inneholder en drøss av gift, og hvis du spiser 400kg rent eple på kort tid så kan du bli forgiftet. Anonymkode: 2d3e9...4f0
AnonymBruker Skrevet 4. september 2023 #5 Skrevet 4. september 2023 Kjøp kjøtt fra et lokalt jaktlag og rett fra bonden. Fisk i havet eller det lokale ferskvannet. Dyrk urter og grønnsaker selv. Plukk bær og plant frukttrær. Anonymkode: 9c80c...322 2 1
AnonymBruker Skrevet 4. september 2023 #6 Skrevet 4. september 2023 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Norskt kjøtt er ikke full av gift, heller ikke fisk som er fisket i havet. Det giftigste er vel oppdrettslaksen, men du kan jo begynne å fiske selv så får du ren mat. Anonymkode: ef535...f8e I norsk kjøtt bruker produsentene et stoff som heter natriumnitritt (som har vært forbudt her i landet) som øker sjansen for endel kreft typer. I sjøene og havet er det et miljøstoff som heter PCB som aldri brytes ned. Det lagres i kroppen din hvis du spiser fisk som har fått det i seg, og det forekommer vanlig. Anonymkode: 2c4e0...a4e
AnonymBruker Skrevet 4. september 2023 #7 Skrevet 4. september 2023 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Hvordan har du erfart dette? Anonymkode: 2d3e9...4f0 Sammenkulminert kunnskap 😅 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Hvis du kjøper spekepølse så er den tilsatt konserveringsmidler, men hele biter av ferskt kjøtt er såvidt jeg vet normalt ikke tilsatt noe De bruker det i kjøttstykker også, se etter E250 på pakken. Ellers er jeg enig i mye av det du skriver i ditt innlegg. At alt må nytes med måte og sånn Anonymkode: 2c4e0...a4e
exictence Skrevet 4. september 2023 #8 Skrevet 4. september 2023 Dyrk selv, økologiske rotgrønnsaker 1
AnonymBruker Skrevet 4. september 2023 #9 Skrevet 4. september 2023 Noe får du i deg uansett hva du gjør. Det kommer ann på hvordan du definerer det, og i hvilket nivåer. Anonymkode: 52d5e...674 1
AnonymBruker Skrevet 4. september 2023 #10 Skrevet 4. september 2023 2 hours ago, AnonymBruker said: Kjøp kjøtt fra et lokalt jaktlag og rett fra bonden. Fisk i havet eller det lokale ferskvannet. Dyrk urter og grønnsaker selv. Plukk bær og plant frukttrær. Anonymkode: 9c80c...322 Du tenker det er mindre miljøgifter i havet der fisken din svømmer kontra havet all annen fisk svømmer i? Og hvordan skal rett fra bonden gjøre noe forskjell? Det er jo ikke etter det at noe tilsettes. Anonymkode: 4183d...b44 1 1
AnonymBruker Skrevet 4. september 2023 #11 Skrevet 4. september 2023 Jau. Man kan jo bli forgiftet og dø av det meste, til og med rent vann. Pust med magen og spis variert mat, så går det sikkert greit. Anonymkode: e0f80...dbe 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå