Gå til innhold

kaldheving av rundstykker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal ha middaggjester på søndag, og kunne tenke meg å ha ferske rundstykker til. Men jeg rekker ikke å bake det på søndag. Tenkte jeg kunne lage deigen, trille ferdig rundstykkene og heve dem i kjøleskapet på lørdag. Men kan jeg bruke den vanlige oppskriften? Er gjærmengden den samme? Noe annet lurt man gjør anderledes? Hjelp mine damer! :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du følger oppskriften som vanlig, men dropper forhevingen, former til rundstykker som legges på brett og lar heve et kjølig sted over natten. La dem stå et lunt sted ca en halvtime før de stekes som vanlig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...