wok Skrevet 20. januar 2006 #1 Skrevet 20. januar 2006 Jeg skal ha middaggjester på søndag, og kunne tenke meg å ha ferske rundstykker til. Men jeg rekker ikke å bake det på søndag. Tenkte jeg kunne lage deigen, trille ferdig rundstykkene og heve dem i kjøleskapet på lørdag. Men kan jeg bruke den vanlige oppskriften? Er gjærmengden den samme? Noe annet lurt man gjør anderledes? Hjelp mine damer!
Arkana Skrevet 20. januar 2006 #2 Skrevet 20. januar 2006 Du følger oppskriften som vanlig, men dropper forhevingen, former til rundstykker som legges på brett og lar heve et kjølig sted over natten. La dem stå et lunt sted ca en halvtime før de stekes som vanlig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå