Gå til innhold

Vafler som blir for tunge..


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når jeg lager vafler så blir de så massive! Tunge og harde sånn at de vokser i munnen når du spiser dem.. Andre folk sine vafler blir lette og luftige og nesten smelter på tungen. Hva gjør jeg feil? Bruker jeg for mye mel..? Noen som har gode tips..?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har du bakepulver i dem? Det hjelper.

Skrevet

litt havregryn gjør de også luftige og gode :)

Skrevet

ett ekstra egg og bakepulver gjør susen!

Skrevet

Mange egg, en skvett fløte, bakepulver og at røra ikke er for tykk.

Da blir det gode vafler.

(1 ts Vaniljesukker er også godt å ha i eller noen spiseskjeer med vaniljeyougurt)

I følge et av mine tantebarn: Om pappa bare kunne lage like gode vafler som deg tante.

Jeg vet at hans (brodens) vaffelrøre er kjempetykk og da blir vaflene tunge.

Skrevet

Jeg syns at for mange egg gir massive og ekle vafler. Bakepulver gjør at de blir litt luftigere.

Gjest Hippopotamus
Skrevet

Lite egg, lite mel og slett ikke bakepulver. Da blir de luftige :Nikke:

Skrevet

Jeg lager veldig gode vaffler, de blir både luflige og gode..

Jeg pisker eggedosis, smelter smør og har i 1 ts natron, tar i hvetelmel til passe tykk, og tilslutt kulturmelk...

DA blir de gode...

:hoppe:

Skrevet

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis, tilsett melk og litt hjortetakksalt (en liten teskje omtrent). Visp inn mel til røra blir passe tykk (den skal ikke renne av en skje, men skal heller ikke være så tykk at den blir grøtete). Til slutt tilsetter du smeltet (og gjerne litt avkjølt smør).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...