AnonymBruker Skrevet 30. august 2023 #1 Skrevet 30. august 2023 Hei Jeg skal prøve å lage pizza i langpanne. Vi er 2 personer så holder med kun 1 pizza. Men fnner ikke oppskrift på én pizzadeig. Noen som har oppskrift på pizzadeig? Anonymkode: 64ad6...357
AnonymBruker Skrevet 30. august 2023 #2 Skrevet 30. august 2023 7 dl mel 1 pk gjær Litt salt 3 ss olje 3 dl lunka vann Anonymkode: 1bb97...c0f 3
AnonymBruker Skrevet 30. august 2023 #3 Skrevet 30. august 2023 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): 7 dl mel 1 pk gjær Litt salt 3 ss olje 3 dl lunka vann Anonymkode: 1bb97...c0f Bruker samme - fra heimkunnskap på 90-tallet 👍 Anonymkode: 53f3a...afb 1
AnonymBruker Skrevet 30. august 2023 #4 Skrevet 30. august 2023 AnonymBruker skrev (4 timer siden): 7 dl mel 1 pk gjær Litt salt 3 ss olje 3 dl lunka vann Anonymkode: 1bb97...c0f Blir dette tykk bunn? 7dl virker mye mel Anonymkode: 64ad6...357
Brunhilde Skrevet 30. august 2023 #5 Skrevet 30. august 2023 AnonymBruker skrev (31 minutter siden): Blir dette tykk bunn? 7dl virker mye mel Anonymkode: 64ad6...357 Er ikke tykk bunn hele vitsen med langpannepizza? 7 dl hvetemel er ca 400 gram, så nei, det er ikke så mye. 1
AnonymBruker Skrevet 30. august 2023 #6 Skrevet 30. august 2023 AnonymBruker skrev (57 minutter siden): Blir dette tykk bunn? 7dl virker mye mel Anonymkode: 64ad6...357 Ja, den blir ganske tykk. Anonymkode: 1bb97...c0f
AnonymBruker Skrevet 30. august 2023 #7 Skrevet 30. august 2023 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Blir dette tykk bunn? 7dl virker mye mel Anonymkode: 64ad6...357 Pizzadeigen på matprat er også på 700g, og det er til en langpannepizza. De har halvert gjærmengden, men ellers lik den oppskriften du allerede har fått https://www.matprat.no/oppskrifter/kos/langpannepizza/?google=amp Klassisk langpannepizza har tykk bunn. Om du ønsker tynn italiensk pizza, ville jeg kanskje ikke gått for langpanne. Men du kan jo prøve denne oppskriften https://frutimian.no/2016/09/02/familiepizza-i-langpanne-med-tomatsaus-og-chorizo/ Den har 200g mindre mel, så den vil bli tynnere. Anonymkode: 32035...a47
AnonymBruker Skrevet 30. august 2023 #8 Skrevet 30. august 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Pizzadeigen på matprat er også på 700g, og det er til en langpannepizza. De har halvert gjærmengden, men ellers lik den oppskriften du allerede har fått https://www.matprat.no/oppskrifter/kos/langpannepizza/?google=amp Klassisk langpannepizza har tykk bunn. Om du ønsker tynn italiensk pizza, ville jeg kanskje ikke gått for langpanne. Men du kan jo prøve denne oppskriften https://frutimian.no/2016/09/02/familiepizza-i-langpanne-med-tomatsaus-og-chorizo/ Den har 200g mindre mel, så den vil bli tynnere. Anonymkode: 32035...a47 Eller glem det, trøtt og blandet litt dl og gram😂 Men du kan jo halvere oppskriften. Anonymkode: 32035...a47
AnonymBruker Skrevet 1. september 2023 #9 Skrevet 1. september 2023 AnonymBruker skrev (På 30.8.2023 den 16.31): 7 dl mel 1 pk gjær Litt salt 3 ss olje 3 dl lunka vann Anonymkode: 1bb97...c0f Altfor mye gjær og altfor mye mel. Halver gjærmengden (minst) og mel til passe deig. Trykk den ut på platen/langpanna så blir den ikke tørr pga kjevling som krever større mengde mel. Anonymkode: dc3ab...71c 1
AnonymBruker Skrevet 1. september 2023 #10 Skrevet 1. september 2023 AnonymBruker skrev (50 minutter siden): Altfor mye gjær og altfor mye mel. Halver gjærmengden (minst) og mel til passe deig. Trykk den ut på platen/langpanna så blir den ikke tørr pga kjevling som krever større mengde mel. Anonymkode: dc3ab...71c Jeg har jo ikke sagt at dette er eneste måte å lage deig på, men det er sånn jeg gjør det. Dersom TS hadde en fasit hadde hun vel ikke trengt å spørre. Anonymkode: 1bb97...c0f 1
AnonymBruker Skrevet 1. september 2023 #11 Skrevet 1. september 2023 Husk bare riktig rekkefølgen på toppingen: Saus, ost......så kjøtt og grønnsaker. Ost skal under fyllet. Er altfor mange som legger på ost til sist, som da blir et lokk over alt, slik at osten blir tørr og resten kokes under. Anonymkode: 43d2c...724 4
AnonymBruker Skrevet 1. september 2023 #12 Skrevet 1. september 2023 AnonymBruker skrev (43 minutter siden): Husk bare riktig rekkefølgen på toppingen: Saus, ost......så kjøtt og grønnsaker. Ost skal under fyllet. Er altfor mange som legger på ost til sist, som da blir et lokk over alt, slik at osten blir tørr og resten kokes under. Anonymkode: 43d2c...724 Halleluja!!! Godt å se at det finnes minst en til ute der som har forstått det!! Anonymkode: 761de...f30 1
AnonymBruker Skrevet 1. september 2023 #13 Skrevet 1. september 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Husk bare riktig rekkefølgen på toppingen: Saus, ost......så kjøtt og grønnsaker. Ost skal under fyllet. Er altfor mange som legger på ost til sist, som da blir et lokk over alt, slik at osten blir tørr og resten kokes under. Anonymkode: 43d2c...724 Stort sett enig med deg, men en klassisk langpannepizza fra 80-tallet (gjerne med Toro-pose fyll) skal ha ost øverst🤤 Ellers skal osten rett på sausen i alle andre tilfeller😃 Anonymkode: 32035...a47 4
Brunhilde Skrevet 2. september 2023 #14 Skrevet 2. september 2023 AnonymBruker skrev (21 timer siden): Stort sett enig med deg, men en klassisk langpannepizza fra 80-tallet (gjerne med Toro-pose fyll) skal ha ost øverst🤤 Ellers skal osten rett på sausen i alle andre tilfeller😃 Anonymkode: 32035...a47 Helt enig! Og det MÅ være Toro-pose med tomat og løk, jeg liker ingen av de andre. Nå bruker jeg dette til pizzaboller og ikke langpannepizza, men det er jo egentlig bare størrelsen som er forskjellig. Når jeg lager pizza er det tynn bunn, saus, ost og topping (som forøvrig aldri er kjøttdeig) før pizzaen går i ovnen. .
AnonymBruker Skrevet 2. september 2023 #15 Skrevet 2. september 2023 AnonymBruker skrev (23 timer siden): Husk bare riktig rekkefølgen på toppingen: Saus, ost......så kjøtt og grønnsaker. Ost skal under fyllet. Er altfor mange som legger på ost til sist, som da blir et lokk over alt, slik at osten blir tørr og resten kokes under. Anonymkode: 43d2c...724 Kjøttdeig/kjøttsaus SKAL UNDER , andre ting kan du ta på toppen! Osten blir saftig, eller så steker du den feil! Anonymkode: e9c49...b0f 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå