Gjest Gjest Skrevet 19. januar 2006 #1 Skrevet 19. januar 2006 Ser at karbo innholdet i 4 korn er det samme som i honnikorn... Men det må da være bedre med 4 korn?Eller er det helt feil å spise det?Har på fruktosesukker og melk til frokost.
Malama Skrevet 19. januar 2006 #2 Skrevet 19. januar 2006 Firkorn er nok langht sunnere enn honnikorn!
Gjest Malina Skrevet 19. januar 2006 #3 Skrevet 19. januar 2006 Mye mer fiber, lavere GI, flere næringsstoffer og mye mindre sukker. Karbo trengre ikke være noe negativt. Man bør ha en del karbo til frokost,så 4korn er en bra start på dagen. Du blir lenge mett og unngår blodsukker-svingninger som du får av sukkerbomber som mange av frokostblandingene er! havregryn er også kjempe bra!!
Leo Skrevet 19. januar 2006 #4 Skrevet 19. januar 2006 Uten at jeg sitter med pakkene foran meg og kan sammenligne direkte, er jeg relativt sikker på at karboinnholdet i honnikorn for en stor del stammer fra sukker mens de i 4-korn stammer fra kornet. De siste er langt sunnere enn de første!
Tusseline Skrevet 19. januar 2006 #5 Skrevet 19. januar 2006 Velg for all del 4-korn foran Honni Korn!
Gjest Gjest Skrevet 20. januar 2006 #6 Skrevet 20. januar 2006 Det er riktig som de andre sier. Honnikorn er en sukkerbombe (ligg unna!), 4korn har de "riktige" karbohydratene. Frokostblandingstester viser også at 4korn er det aller sunneste alternativet du kan spise, så lenge du ikke dynger på med sukker oppå.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå