AnonymBruker Skrevet 27. august 2023 #1 Skrevet 27. august 2023 Hei Jeg skal ha 9 personer på middag i morgen. Skal ha laks med tilbehør. Det blir 3 ovnsplater. Den ene med laks, den andre med grønnsaker og den tredje med fløtegratinerte poteter og røsti poteter. Vil at alt av maten skal bli klar samtidig. Får jeg stekt alle 3 brett samtidig? Er usikker på hvilken varmluft funksjon som egner jeg seg til dette Anonymkode: e2fef...9ae 1
AnonymBruker Skrevet 27. august 2023 #2 Skrevet 27. august 2023 Ingen som vet??? Anonymkode: e2fef...9ae
AnonymBruker Skrevet 27. august 2023 #3 Skrevet 27. august 2023 Ja, varmluft egner seg nok best når du skal steke flere ting samtidig. Laks skal ikke ha så mye tid i oven som poteter og grønnsaker. 200 grader varmluft på potetene og grønnsakene i 30-40 min. Laks 15-20 min på varmluft. Anonymkode: f7cf2...8e3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå