Gå til innhold

Ønsker å leie inn kokk. Pris? Forslag til mat?


Anbefalte innlegg

Ønsker å leie inn kokk i anledning min og mannens 40årsdag. Det blir ca 50 gjester. Det er kjøkken i lokalet. 

Tror dere kokk er billigere enn catering? Vi har bekjente som kan stille som servitør/ryddehjelp. 

Vi ønsker å holde det rimelig. Har dere forslag til 3-retters, eller andre forslag? Tapas, buffet, gryte, annet? 

Anonymkode: 50544...0fc

Fortsetter under...

Kokker foretrekker å lage mat på det kjøkkenet de pleier å bruke, altså der de jobber. Der vet de at det er skikkelig rent, at kjølerommet holder riktig tempetatur, og hvordan ovnen oppfører seg. De har alt av krydder og oljer og redskaper de pleier å bruke.

Så mest sannsynlig vil kokken gjøre klart mesteparten av maten på sitt eget" kjøkken, og så evt frakte den og legge den opp på tallerken i lokalet. Kald forrett og dessert, klar til å legge på siste pynt. 

Skal dere ha gryterett, og har serveringspersonale, så kan dere likegodt bestille catering. 

Anonymkode: 145ca...03a

Nja, det blir neppe rimeligere enn catering. Her kan du se eksempel på pris  https://askogloke.no/kokk/

 

Om dere skal ha 3-retters ville jeg nok leid inn kokk. Men tapas, buffet og gryte kan du likså gjerne bestille gjennom catering. Velger du 3-retters ville jeg diskutert meny med kokken. Da får du vite hva kokken er særlig god på å lage, tips til menyer ut fra sesongens råvarer og få mer informasjon rundt eventuelle rimeligere alternativ. 
 

Kos dere masse med festen, uansett hva dere velger😊

Anonymkode: 3ce8c...fdd

Billigere enn catering er det absolutt ikke. Her tar mannen 300,- kr i timen for jobbing, også kommer påslag for råvarer, leie av lokale (hvis han må leie kjøkken, ellers lager han maten hjemme og frakter dit det skal). Det er ofte mange timer med forberedelser i forkant, også skal maten lages på selve dagen, legges opp på tallerkner osv. 

Tror mannen min tar rundt 750,- pr pers for 3 retters middag når det er større selskaper (da er det inkludert jobben, råvarer og medbrakt kjøkkenutstyr). Også skal man vel gjerne ha drikke til maten, 3 retter = 3 forskjellige viner/drikker. Du må nok regne 1200,- pr pers, altså restaurant- pris. 

Anonymkode: 81888...065

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...