AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #21 Del Skrevet 25. august 2023 Pleier å bruke en pakke til langpannepizza med tykk bunn. Mindre om det er tynn bunn. Anonymkode: 2f7c6...400 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #22 Del Skrevet 25. august 2023 2 pakker kjøttdeig per langpanne. Den skal jo være mettende og næringsrik. Så smaker den bedre og den blir mer næringsrik. Anonymkode: 295d7...d86 1 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #23 Del Skrevet 25. august 2023 I min verden trenger man 0 gram kjøttdeig til en pizza. Tror faktisk aldri jeg har laget pizza med kjøttdeig noensinne (bare fått det servert noen ganger i barndommen). Jeg går i stedet for squash, ferske reker og rød chili, eller sopp, rødløk og litt rå bacon (som stekes oppå pizzaen i ovnen). Og toppingen oppå osten! Anonymkode: 71f46...075 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #24 Del Skrevet 25. august 2023 Det kommer an på hva slags pizza du skal lage, hva slags type bunn osv. Om du tenker å lage en tomat- og kjøttsaus, kan du nok regne 300-400 gram eller noe per pizza. Om du skal ha kjøttdeigen som topping oppå osten, holder det med kanskje 200-250 gram eller noe. Anonymkode: 06037...064 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #25 Del Skrevet 25. august 2023 Noe av det viktigste når en lager pizza, er å ikke ha for mye fyll på. Anonymkode: 06037...064 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #26 Del Skrevet 25. august 2023 AnonymBruker skrev (30 minutter siden): Noe av det viktigste når en lager pizza, er å ikke ha for mye fyll på. Anonymkode: 06037...064 Feil, noe av det viktigste er at den smaker godt Anonymkode: 0a518...b86 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #27 Del Skrevet 25. august 2023 Lagde en pizza igår. Ferdigbunn, spelt, 800 g karbonadedeig. Alltid mest mulig rent kjøtt, så man får nok proteiner. Men så vil jeg spise pizza, OG se magemuskler 😄 Anonymkode: 730fd...f1d 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #28 Del Skrevet 25. august 2023 Spiser virkelig noen sånn 80-talls pizza enda?😅 Anonymkode: d9abd...5e3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #29 Del Skrevet 25. august 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Spiser virkelig noen sånn 80-talls pizza enda?😅 Anonymkode: d9abd...5e3 Ja og vi spiser 80 talls kjøttkaker også Anonymkode: 0a518...b86 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fionas Skrevet 25. august 2023 #30 Del Skrevet 25. august 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Spiser virkelig noen sånn 80-talls pizza enda?😅 Anonymkode: d9abd...5e3 Ja 😂 kanskje det blir moderne igjen så du også kan 😅 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #31 Del Skrevet 25. august 2023 AnonymBruker skrev (40 minutter siden): Noe av det viktigste når en lager pizza, er å ikke ha for mye fyll på. Anonymkode: 06037...064 Helt enig. Alle som har laget pizza fra bunnen vet at det er loff og ost, sånn når alt kommer til alt. Det går forsvinnende lite pizzasaus, forsvinnende lite topping som ikke er ost, og skremmende mengder deig og ost for å få balanserte pizzaer. Anonymkode: 71f46...075 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #32 Del Skrevet 25. august 2023 AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Feil, noe av det viktigste er at den smaker godt Anonymkode: 0a518...b86 Haha. 🙃 Nei, ikke feil. Det er fremdeles noe av det viktigste. "Noe av det viktigste" betyr at det er flere ting som er viktige, vet du... Og pizza blir sjeldent feil... Men jeg holder meg unna å ha sjømat på. Anonymkode: 06037...064 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2023 #33 Del Skrevet 26. august 2023 On 8/25/2023 at 10:42 AM, AnonymBruker said: Spiser virkelig noen sånn 80-talls pizza enda?😅 Anonymkode: d9abd...5e3 Du virker som en hipp og moderne person. Kan du begynne å skrive kjedebrev som vi som fortsatt spiser 80-talls pizza kan abonnere på? Anonymkode: 47a0a...268 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2023 #34 Del Skrevet 26. august 2023 400 g pr. pizza. Anonymkode: 7ac87...39f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2023 #35 Del Skrevet 26. august 2023 Bruker 400 g på langpanne i tillegg til løk, hvitløk, sopp og paprika. Blir en mettende pizza for en familie på fem (inkl to tenåringsgutter), men serverer salat i tillegg. Liker ikke for mye kjøtt på. Anonymkode: bc819...9c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2023 #36 Del Skrevet 26. august 2023 Om du bare skal ha kjøttdeig som fyll, ville jeg brukt en pakke (400g) på hver. Anonymkode: 9f5ee...258 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2023 #37 Del Skrevet 26. august 2023 AnonymBruker skrev (På 25.8.2023 den 10.42): Spiser virkelig noen sånn 80-talls pizza enda?😅 Anonymkode: d9abd...5e3 Selvfølgelig! Det er jo helt nydelig!🤤 Anonymkode: 9f5ee...258 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå