AnonymBruker Skrevet 24. august 2023 #1 Skrevet 24. august 2023 Hvilken sopp liker du å bruke? Stavmikser du hele suppen, litt, eller har du en tynn suppe med biter av sopp? Hvilket krydder? Hvilken type melk/fløte el.? Andre tips? Anonymkode: e2b25...f2f
AnonymBruker Skrevet 24. august 2023 #2 Skrevet 24. august 2023 300 gram av den soppen jeg har for hånden 1 sjalottløk 2 fedd hvitløk Noen kvaster timian Olje til steking 1 desiliter vegansk hvitvin(kan erstattes med lik mengde eplejuice eller litt hvitvinseddik) 5 desiliter grønnsakskraft eller vann med grønnsaksbuljongpulver 1 desiliter kokosmelk Litt sitronsaft Salt og pepper Rens soppen. Skjær sjalottløk og hvitløk i små biter. Kutt timian i biter. Legg ca 50 gram av soppen til sides, den skal stekes til garnityr. Varm opp oljen i en gryte og ha i resten av soppen samt sjalottløk og hvitløk. Stek til all soppkraften er kokt inn. Ha i hvitvin, og la det småkoke i noen minutter. Ha deretter i grønnsakskraft og la det småkoke i et kvarter. I mellomtiden steker du resten av soppen i olje på middels varme i en panne. Rør inn timian. Når suppen har kokt i femten minutter har du i fløten, og lar det koke opp igjen. Kjør deretter suppen jevn med stavmikser eller i en kjøkkenmaskin/blender. Hell den tilbake i gryten, og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Anonymkode: 9d066...ffa
AnonymBruker Skrevet 24. august 2023 #3 Skrevet 24. august 2023 Bruk sopp som ikke er giftig hvis du vil folk skal overleve. Ellers bruk den soppen du liker. Litt oksefond, fløte og timian er godt i. Fres sopp i biter og litt hvitløk/ løk, tilsett oksefond og fløte. Krydre med salt, pepper og timian. Evt litt sitron hvis du føler det trengs litt syre. Anonymkode: 9971c...916
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå