AnonymBruker Skrevet 21. august 2023 #1 Skrevet 21. august 2023 Jeg er 35 år og har aldri smakt fiskepinner i mitt liv. Ikke fordi jeg tror at jeg ikke liker det eller noe, jeg har bare ikke vokst opp med det. Og har aldri tenkt tanken på å kjøpe det etter at jeg flyttet ut for meg selv, før nå. Jeg liker kapteinsfylte, så regner med det er i samme gate, minus fyllet. Liker ikke tørr mat, så må ha noe saus til. Googlet litt og flere nevner remulade, det liker jeg ikke. Kapteinsfylte har kollandaise i seg, kan det brukes på fiskepinner? Hva med bare noe så enkelt som rømme? Eller blir det for smaktløst? Hva bruker du til fiskepinner? Anonymkode: 3c12f...3b8 1
AnonymBruker Skrevet 21. august 2023 #3 Skrevet 21. august 2023 Årevis siden jeg spiste fiskepinner, men pleide bare ha smeltet smør til 😅 Anonymkode: 59369...860
AnonymBruker Skrevet 21. august 2023 #4 Skrevet 21. august 2023 Smeltet smør. Har noen ganger gressløk eller ramsløk oppi for ekstra smak. Anonymkode: 693a7...a48
AnonymBruker Skrevet 21. august 2023 #5 Skrevet 21. august 2023 Jeg bruker Toro Sandefjordsmør. Litt syrlig og passer kjempegodt til fiskepinner. Anonymkode: 7a1b7...c8f 1
Elle Melle Skrevet 21. august 2023 #6 Skrevet 21. august 2023 Rømme går helt fint. Noen liker litt sitron på også. 1
AnonymBruker Skrevet 21. august 2023 #8 Skrevet 21. august 2023 Rosa dressing. Anonymkode: 23fe1...2ba
AnonymBruker Skrevet 21. august 2023 #9 Skrevet 21. august 2023 Vi pleier ha vanlig hvit saus til, smør / mel / melk / salt og pepper. Raspa gulrot og poteter. Anonymkode: 443f7...561
Ullvott Skrevet 21. august 2023 #10 Skrevet 21. august 2023 Remulade, hvis man kan kalle det for saus.
AnonymBruker Skrevet 21. august 2023 #11 Skrevet 21. august 2023 Spiste nettopp fiskepinner i wrap med rømme-Dill-sitron. Blir nesten som en taco, minus tacosmaken. Anonymkode: bd677...54d 1
AnonymBruker Skrevet 21. august 2023 #12 Skrevet 21. august 2023 Rømme og ketsjup ved siden av samt smeltet smør på potetene! Nam! Fiskepinner er god hverdagsmat. Noen ganger spiser vi det også i tacolefser med revet gulrot, salat, tomat, agurk og srirachasaus 🙏🏻 Anonymkode: 19431...286
AnonymBruker Skrevet 21. august 2023 #13 Skrevet 21. august 2023 Selskapsdressing Anonymkode: 8abef...0b6
AnonymBruker Skrevet 21. august 2023 #14 Skrevet 21. august 2023 Jeg lager rømmedressing. Mixer hvitløk, salt, pepper, chilipulver, eddik og en eller en annen urte inni. Anonymkode: 6d826...710 2
Frøkenfryden Skrevet 21. august 2023 #15 Skrevet 21. august 2023 Mos av potet og en grønnsak ofte. (Eks 1 av disse: kålrot, søtpotet, blomkål) Potetbåter og grønnsaker bakt i ovn. Dypper i naturell yoghurt med bittelitt chili crisp i som dip. I wraps eller lomper med grønt og samme dip som over. Aldri saus til.
Mhs95 Skrevet 21. august 2023 #16 Skrevet 21. august 2023 Lagde fish'n chips i dag med fiskepinner og prøvde aioli til, det var igrunn ganske godt. Har brukt remulade tidligere 😊
Tantemor Skrevet 21. august 2023 #17 Skrevet 21. august 2023 Dersom jeg har kokt potet og revet gulrot til, så bruker jeg litt av smøret jeg steker fiskepinnene i, men har vi pomfri til istedet så bruker jeg bearnaisesaus 😛 Kunne sikkert prøvd sweet n sour også. Bruk det du har lyst på, tror nok hollandaise blir godt ja, fikk lyst til å prøve det selv, så takk for tips 😃👌
Millinea Skrevet 21. august 2023 #18 Skrevet 21. august 2023 Stekt i ekstra smør, og med ketchup som "saus"
AnonymBruker Skrevet 21. august 2023 #19 Skrevet 21. august 2023 Bruker tzatziki og en god salat ved siden av. Anonymkode: a31e8...45f 2
Maleficenta Skrevet 21. august 2023 #20 Skrevet 21. august 2023 AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Jeg er 35 år og har aldri smakt fiskepinner i mitt liv. Ikke fordi jeg tror at jeg ikke liker det eller noe, jeg har bare ikke vokst opp med det. Og har aldri tenkt tanken på å kjøpe det etter at jeg flyttet ut for meg selv, før nå. Jeg liker kapteinsfylte, så regner med det er i samme gate, minus fyllet. Liker ikke tørr mat, så må ha noe saus til. Googlet litt og flere nevner remulade, det liker jeg ikke. Kapteinsfylte har kollandaise i seg, kan det brukes på fiskepinner? Hva med bare noe så enkelt som rømme? Eller blir det for smaktløst? Hva bruker du til fiskepinner? Anonymkode: 3c12f...3b8 smeltet smør eller remulade og kokte poteter og råkostsalat. Kjedelig sikkert men er det jeg kjenner til 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå