Gjest Gjest Skrevet 18. januar 2006 #1 Skrevet 18. januar 2006 Hvilken olje er det best å bruke i mtalaging? Greit nok medoliven-olje, men kjekt å ha en som er nøytral i smaken. Har brukt soya-olje nå, den er tom. Bør jeg kjøpe den igjen, eller noe annet?
Gjest vimse Skrevet 18. januar 2006 #2 Skrevet 18. januar 2006 Kanskje be om å flytte denne til mat og drikke?
Gjest Gjesta Skrevet 18. januar 2006 #3 Skrevet 18. januar 2006 Raps- eller solsikkeolje er smaksnøytral.
Lillesøster Skrevet 18. januar 2006 #4 Skrevet 18. januar 2006 Raspolje har jeg fått vite er sunnest.
Gjest Gjest Skrevet 18. januar 2006 #5 Skrevet 18. januar 2006 Tror rapsolje skal være det sunneste. Gryte produsenter anbefaler IKKE at du bruker olivenolje. Vet temperaturer over 100 C vil denne "brenne" seg fast og lage belegg som du ikke får bort igjen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå