Gå til innhold

Spiste matrester som sto på benken i går


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lagde meg middag i 18:30-19-tiden ish i går. Hermetiske tomater, stekt karbonadedeig og litt grønnsaker blandet oppi. Kall det en forenklet chili con carne. Ikke noe ris eller pasta. 

Da jeg skulle rydde kjøkenet i går kveld rundt klokken 23:30 la jeg merke til at jeg ikke hadde satt maten i kjøleskapet. Jeg satte den i kjøleskapet i en lufttett boks, ryddet kjøkkenet og la meg.

så varmet jeg middagen igjen idag og spiste den. Helt til jeg innså at den kanskje sto lagret for lenge på benken i går og at den kanskje ikke burde vært spist. 
 

hvor sannsynlig er det at jeg blir dårlig nå?

Anonymkode: 05abc...19f

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Om du er en normalt frisk voksen? 0,001%? 
Du hadde neppe merket noe om det var ris i den heller. 

Folk, ts, oppbevarte middagen - kjøtt inkludert - til dagen etter også før kjøleskapet. Kjøttpaier og stek og bacon stod «på spiskammerset» til neste dag.

Anonymkode: ed5a1...220

  • Liker 3
Skrevet

Jeg har gjort dette hundrevis av ganger uten og bli dårlig. Jeg har ikke noe sannsynlighetsberegning for deg, vi er jo ulike , du bør kanskje ikke tenke så mye på det, men blir du dårlig så blir du dårlig. Gjort er gjort og spist er spist 🤷‍♀️

Anonymkode: 9633a...124

  • Liker 1
Skrevet

Vi gjør dette minst en gang hver uke. Aldri blitt dårlig 

Anonymkode: 3deb9...e64

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...