AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #1 Skrevet 17. august 2023 Jeg lagde meg middag i 18:30-19-tiden ish i går. Hermetiske tomater, stekt karbonadedeig og litt grønnsaker blandet oppi. Kall det en forenklet chili con carne. Ikke noe ris eller pasta. Da jeg skulle rydde kjøkenet i går kveld rundt klokken 23:30 la jeg merke til at jeg ikke hadde satt maten i kjøleskapet. Jeg satte den i kjøleskapet i en lufttett boks, ryddet kjøkkenet og la meg. så varmet jeg middagen igjen idag og spiste den. Helt til jeg innså at den kanskje sto lagret for lenge på benken i går og at den kanskje ikke burde vært spist. hvor sannsynlig er det at jeg blir dårlig nå? Anonymkode: 05abc...19f
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #2 Skrevet 17. august 2023 Om du er en normalt frisk voksen? 0,001%? Du hadde neppe merket noe om det var ris i den heller. Folk, ts, oppbevarte middagen - kjøtt inkludert - til dagen etter også før kjøleskapet. Kjøttpaier og stek og bacon stod «på spiskammerset» til neste dag. Anonymkode: ed5a1...220 3
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #3 Skrevet 17. august 2023 Jeg har gjort dette hundrevis av ganger uten og bli dårlig. Jeg har ikke noe sannsynlighetsberegning for deg, vi er jo ulike , du bør kanskje ikke tenke så mye på det, men blir du dårlig så blir du dårlig. Gjort er gjort og spist er spist 🤷♀️ Anonymkode: 9633a...124 1
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #4 Skrevet 17. august 2023 Vi gjør dette minst en gang hver uke. Aldri blitt dårlig Anonymkode: 3deb9...e64
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå