NullHull Skrevet 18. januar 2006 #1 Del Skrevet 18. januar 2006 Tenkte at dersom jeg fikk litt fritidsproblemer en av dagene, så skulle jeg prøve meg på denne Banoffee Cheescake. Men bare for å være på den sikre siden, når det står whipping, heavy eller double cream, kan man da bruke kremfløte på norsk? Anybody? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 18. januar 2006 #2 Del Skrevet 18. januar 2006 (endret) Det er kremfløte du skal bruke ja. Double cream er kremfløte i England, mens heavy cream er det samme i USA. Endret 18. januar 2006 av Arkana Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NullHull Skrevet 18. januar 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 18. januar 2006 Flott, takk skal du ha, Arkana!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. januar 2006 #4 Del Skrevet 19. januar 2006 Kan noen være så god og snill og oversette denne oppskriften det er linket til over til norsk..? :-) Den så helt utrolig nam ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa ii Skrevet 19. januar 2006 #5 Del Skrevet 19. januar 2006 Kan noen være så god og snill og oversette denne oppskriften det er linket til over til norsk..? :-) Den så helt utrolig nam ut! ← Kan du ikke bare gjøre det selv, med hjelp av en ordbok på nettet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 19. januar 2006 #6 Del Skrevet 19. januar 2006 Banoffee Cheesecake *Bunn: 85 gr smeltet smør 200 gr knuste (ingefær)kjeks *Fyll0: 750 gm mascarpone (eller kremost) 3 store egg 2 ss maisena 140 gm sukker (gyldent - demerara?) Finrevet sitronskall - bare det gule! 1 ts vanilje (sannsynligvis vaniljeekstrakt) *Karamellsaus: 50 gr smør 100 gr lyst muscovadosukker 1,5 dl kremfløte *Pynt: 2 medium bananer kuttet i tykke skiver Frisk sitronsaft 3 dl kremfløte Forvarm ovnen til 180C Bunn: Bland smeltet smør og knust kjeks og trykk blandingen jevnt ut i en 23 cm springform. Sett i kjøleskapet i 10 minutter. Fyll: Bland alle ingrediensene godt. Bruk mikser. Hell oppi formen og stek ca 50 minutter til den en gyldenbrun. Kaken vil virke litt løs, men den stivner når avkjølt. Slå av ovnen, åpne ovnsdøren og la kaken stå til den er helt avkjølt. Karamellsaus: Smelt smøret over lav varme og bland i sukker og kremfløte. Rør hele tiden til sukkeret er oppløst. Kok lett en liten stund. Pynt: Stivpisk kremfløten. Kutt opp banane og drypp over sitronsaft Servering: Smør pisket krem over kaken og sett bananskivene i kremen. Hell over litt karamellsaus og server resten ved siden av. Kanskje ikke verdens beste oversettelse, gjest, men tror jeg fikk det slik at du kan lage kaken. Lykke til! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 13. februar 2006 #7 Del Skrevet 13. februar 2006 Snillt av Brunhilde å oversette! Noen som vet hvor man får kjøpt ingefærkjeks? Kan man bruke Philadelfia som kremost eller har du noe annet å anbefale? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 13. februar 2006 #8 Del Skrevet 13. februar 2006 Snillt av Brunhilde å oversette! Noen som vet hvor man får kjøpt ingefærkjeks? Kan man bruke Philadelfia som kremost eller har du noe annet å anbefale? ← Ingerfærkjeks: Hadde kanskje sjanset med noen milde pepperkaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 13. februar 2006 #9 Del Skrevet 13. februar 2006 Si ifra hvordan resultatet blir da. Den så innmari god ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 13. februar 2006 #10 Del Skrevet 13. februar 2006 Ingefærnøtter kanskje? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 13. februar 2006 #11 Del Skrevet 13. februar 2006 Noen som har leget den kaken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå