Gå til innhold

Din ultimate havregrøt med topping


Anbefalte innlegg

Skrevet

Koker grøt på halvparten melk og vann, slenger i en spiseskje kokosmel mot slutten, rører inn et egg helt til slutt, og spiser med sukrin gold, kanel og en klatt smør.

Anonymkode: 2d5c1...621

Videoannonse
Annonse
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 12.8.2023 den 9.16):

Interessant! Jeg bruker også økologiske lettkokte havregryn, har gjort det så lenge at jeg ikke har sammenlikningsgrunnlag for å merke forskjell til konvensjonelt dyrket havre.

Ellers merker jeg meg at ingen andre ser ut til å være like opphengt som meg i kombinasjonen havre/bringebær (særlig nå i den norske bringebærsesongen). Det anbefales sterkt altså - jf feks den skotske desserten cranachan.

Anonymkode: efeb6...a96

Åjoda, jeg ❤️❤️❤️ bringebær! Jeg bruker kjøleskapsgrøt da:

- lettkokte havregryn (ca 1/2 dl til et glass på 2 dl)

- dobbelt så mye melk som gryn

- en spiseskje naturell yoghurt

- 1 ss chiafrø 

- en spiseskje lønnnesirup eller villbringebærhonning

- en god dose ferske eller frysetørkede bringebær

- alternativt til sirup og bringebær er 1-2 ss lettere bringebærsyltetøy om jeg ikke har tørket eller ferske.

Rist og oppbevar i kjøpeskap i inntil 4 dager. 

Lager 3-4 glasskrukker av gangen, digg å ha frokosten klar! 

Anonymkode: a9d2f...eb4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...