Gå til innhold

Egget får litt grønnlig farge?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er veldig glad i kokt egg som pålegg. Pleier alltid lage matpakka mi kvelden før jobb, så slipper jeg stå opp ekstra tidlig. Har lagt merke til at egget noen ganger får litt grønnlig farge i seg når jeg skal spise? Smaker ikke noe annerledes, men ser litt ekkelt ut.  

Hva kommer det egentlig av?

Anonymkode: 0b1d9...d6d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er egget som reagerer på oksygen.

Anonymkode: 96dff...896

Skrevet

Kokt litt lenge?

Anonymkode: 0c65a...14a

Skrevet

Jern og svovel var det visst. 

Anonymkode: 96dff...896

Skrevet

Det er en kjemisk reaksjon mellom jern og svovel.

Skrevet

Løsningen er å la eggene ligge lenge iskaldt vann før de skrelles.

 

Anonymkode: 96dff...896

Skrevet
6 minutter siden, AnonymBruker said:

Løsningen er å la eggene ligge lenge iskaldt vann før de skrelles.

 

Anonymkode: 96dff...896

Takk, skal prøve det 🙂

Anonymkode: 0b1d9...d6d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...