AnonymBruker Skrevet 10. august 2023 #1 Skrevet 10. august 2023 Er veldig glad i kokt egg som pålegg. Pleier alltid lage matpakka mi kvelden før jobb, så slipper jeg stå opp ekstra tidlig. Har lagt merke til at egget noen ganger får litt grønnlig farge i seg når jeg skal spise? Smaker ikke noe annerledes, men ser litt ekkelt ut. Hva kommer det egentlig av? Anonymkode: 0b1d9...d6d
AnonymBruker Skrevet 10. august 2023 #2 Skrevet 10. august 2023 Det er egget som reagerer på oksygen. Anonymkode: 96dff...896
AnonymBruker Skrevet 10. august 2023 #3 Skrevet 10. august 2023 Kokt litt lenge? Anonymkode: 0c65a...14a
AnonymBruker Skrevet 10. august 2023 #4 Skrevet 10. august 2023 Jern og svovel var det visst. Anonymkode: 96dff...896
Pawn Hearts Skrevet 10. august 2023 #5 Skrevet 10. august 2023 Det er en kjemisk reaksjon mellom jern og svovel.
AnonymBruker Skrevet 10. august 2023 #6 Skrevet 10. august 2023 Løsningen er å la eggene ligge lenge iskaldt vann før de skrelles. Anonymkode: 96dff...896
AnonymBruker Skrevet 10. august 2023 #7 Skrevet 10. august 2023 6 minutter siden, AnonymBruker said: Løsningen er å la eggene ligge lenge iskaldt vann før de skrelles. Anonymkode: 96dff...896 Takk, skal prøve det 🙂 Anonymkode: 0b1d9...d6d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå