Gå til innhold

Kinesisk karrisaus


Anbefalte innlegg

Gjest Hippopotamus
Skrevet

Jeg liker kinesisk mat godt, men har aldri laget noe særlig av det, og det jeg har prøvd har blitt så som så... :forvirret:

Men jeg tnkte jeg skulle prøve på nytt i dag, med oppskrift denne gangen. Det burde hjelpe... :ler:

Så derfor spør jeg deg: har du en god oppskrift på kinesisk karrisaus?

Videoannonse
Annonse
Gjest Hippopotamus
Skrevet

Altså den sausen som helles over woken før severing.

Eventuelt en vanlig soyasaus, så bare tilsetter jeg karri selv.

Skrevet

mamma er veldig glad i karrisaus til kinesisk, hun lager den av buljong, jevning (maizenna el) og vanlig pulverkarri, enkelt og faktisk veldig godt.

kan sikkert ha i litt soyasaus el.

Gjest Hippopotamus
Skrevet
mamma er veldig glad i karrisaus til kinesisk, hun lager den av buljong, jevning (maizenna el) og vanlig pulverkarri, enkelt og faktisk veldig godt.

kan sikkert ha i litt soyasaus el.

Da prøver jeg meg fram med det. Tusen takk! :blomst:

Skrevet

Her har du en enkel og god oppskrift på "Karri-wok" (den er på svensk men håper det er OK) :)

Bruk det du måtte ønske av grønnsaker og kjøtt/fisk/skalldyr.

Gjest Hippopotamus
Skrevet

Jeg er delvis svensk selv, så det er ikke noe problem ;)

Tusen takk til deg også! :dagens-rose:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...