AnonymBruker Skrevet 6. august 2023 #1 Del Skrevet 6. august 2023 Jeg er ikke dreven på kjøkkenet men prøver å bli det. Med mindre man har smøret stående ute i romtemperatur hele tiden, så er jo smøret steinhardt når det ligger i kjøleskapet. Å måle opp en skei med smør blir vanskelig og jeg lurer på hvor mye en skei tilsvarer sånn på øyemål med en kniv? Irriterer meg sånn Anonymkode: 5c143...d6b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 6. august 2023 #2 Del Skrevet 6. august 2023 En spiseskje smør veier 15 gram. 6 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. august 2023 #3 Del Skrevet 6. august 2023 https://www.matprat.no/artikler/mengde-mal-og-vekt/mal-og-vekt/ Anonymkode: b9c7b...0f7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 6. august 2023 #4 Del Skrevet 6. august 2023 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Med mindre man har smøret stående ute i romtemperatur hele tiden, så er jo smøret steinhardt når det ligger i kjøleskapet. Anonymkode: 5c143...d6b Flytende smør på flaske er enkelt å bruke. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. august 2023 #5 Del Skrevet 6. august 2023 Enig i at det er unøyaktig, men her er det nok bare å bruke ca-mål og øyemål. Det er verre når bakeoppskrifter oppgir mel-mengde i dl, det er for unøyaktig. Er melet tettpakket eller "løst og luftig" vil du få to helt ulike resultater. Jeg baker kun etter oppskrifter som bruker gram. Anonymkode: f52cd...b1a 4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. august 2023 #6 Del Skrevet 6. august 2023 Hoppetaujenta skrev (3 minutter siden): Flytende smør på flaske er enkelt å bruke. Det er margarin, ikke smør (og ja, man smaker forskjell) 😁 Anonymkode: f52cd...b1a 7 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 6. august 2023 #7 Del Skrevet 6. august 2023 Jeg bruker bare en kniv og tar det på øyemål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 6. august 2023 #8 Del Skrevet 6. august 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Det er margarin, ikke smør (og ja, man smaker forskjell) 😁 Anonymkode: f52cd...b1a Jeg har en tendens til å kalle absolutt alt for smør jeg. Bær over med det. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. august 2023 #9 Del Skrevet 6. august 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Enig i at det er unøyaktig, men her er det nok bare å bruke ca-mål og øyemål. Det er verre når bakeoppskrifter oppgir mel-mengde i dl, det er for unøyaktig. Er melet tettpakket eller "løst og luftig" vil du få to helt ulike resultater. Jeg baker kun etter oppskrifter som bruker gram. Anonymkode: f52cd...b1a Enig! Jeg hater når oppskrifter angir det meste i gram og så plutselig er det så og så mange desiliter med mel. Ser det ofte i bolleoppskrifter. Til og med melken står i gram, men ikke melet. Anonymkode: 72f8a...aba 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. august 2023 #10 Del Skrevet 7. august 2023 23 hours ago, AnonymBruker said: Enig i at det er unøyaktig, men her er det nok bare å bruke ca-mål og øyemål. Det er verre når bakeoppskrifter oppgir mel-mengde i dl, det er for unøyaktig. Er melet tettpakket eller "løst og luftig" vil du få to helt ulike resultater. Jeg baker kun etter oppskrifter som bruker gram. Anonymkode: f52cd...b1a Jeg regner om. 1 dl=60 g. Det gir også mindre oppvask, når jeg kan veie istedenfor å bruke litermål. Anonymkode: 7a944...68b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. august 2023 #11 Del Skrevet 10. august 2023 AnonymBruker skrev (På 6.8.2023 den 11.22): Det er margarin, ikke smør (og ja, man smaker forskjell) 😁 Anonymkode: f52cd...b1a Er den som det står smør og rapsolje på også margarin? Jeg trodde det var en blanding av smør og rapsolje.. Anonymkode: e8dee...fbe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Adobyen Skrevet 10. august 2023 #12 Del Skrevet 10. august 2023 Det meste jeg lager er ikke så nøye på målene, men hvis det er noe som må være nøye, så veier jeg ingrediensene og bruker måleskjeer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cisco1 Skrevet 10. august 2023 #13 Del Skrevet 10. august 2023 Bare ta 50 gr. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. august 2023 #14 Del Skrevet 10. august 2023 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Er den som det står smør og rapsolje på også margarin? Jeg trodde det var en blanding av smør og rapsolje.. Anonymkode: e8dee...fbe Mener du denne? Det er margarin med bittelitt smør i, og ganske misvisende markedsføring etter min mening. De skriver til og med smør først i produktnavnet, enda flaska inneholder 72 % rapsolje og bare 8 % smør. Anonymkode: b470e...893 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå