Gå til innhold

Kyllingsalat, varighet?


Anbefalte innlegg

Gjest amatør-kokka
Skrevet

Jeg laget en deilig kyllingsalat idag, brukte en oppskrift jeg fant her på KG :) Laget ekstra stor posjon, og tror neppe den blir oppspist før i overimorgen. Tåler den å stå i kjøleskapet så lenge, i tett boks?

Skrevet

Hva slags type salat er det da? Hadde vært litt greit å vite litt mer om hva som er i den før jeg kan si noe om holdbarheten. :)

Gjest amatør-kokka
Skrevet

Oki. Ingrediensene er som følger:

kyllingfilet

pastaskruer

purre

rødløk

mais

fetaost

cherrytomater

olivenolje og krydder

Holder dette seg spisbart i kjøleskap i 3-4 dager tro, eller bør jeg helst spise det opp ila. morgendagen? (laget det i dag tidlig)

Skrevet (endret)

Grønnsakene, og særlig tomatene, vil jo tape seg litt og miste spenst etter en stund i dressing og kjøleskap, men salaten vil likevel være helt ok å spise innen tre dager, som de fleste ferskvarer uten tilsatte konserveringsmidler. Vil jeg tro.

(EDIT: Kommer også litt an på typen feta, de som er vakumpakket i plast, må brukes tre dager etter åpning. De i som er marinert i olje holder muligens lenger?)

Endret av piaf
Gjest amatør-kokka
Skrevet

Ok, takker for svar Piaf! :):klem:

Gjest amatør-kokka
Skrevet
:ler: Skulle jeg gjerne ha gjort Evelina! :)
Skrevet

Tomatene blir ekle til dagen etter synes jeg, men resten holder noen dager.

Skrevet

Du kan jo evt ta med deg det til lunsj i dag..

jeg synes at slk mat blir litt tammere etter et par dager i kjøleskapet

Skrevet
:ler:  Skulle jeg gjerne ha gjort Evelina!  :)

Takk skal du ha ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...