AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #1 Skrevet 4. august 2023 Dagens spørsmål Anonymkode: 76e10...fc4
AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #2 Skrevet 4. august 2023 Bruker vanlig. Anonymkode: 03947...d1d 2
AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #3 Skrevet 4. august 2023 Bruker ikke bakepapir Anonymkode: b7a2f...9cf 12
AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #5 Skrevet 4. august 2023 Bruker dere alltid bakepapir eller er det noe dere ikke bruker bakepapiret til? Beklager dumme spørsmål men jeg er helt nybegynner. Anonymkode: 76e10...fc4
AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #6 Skrevet 4. august 2023 Har aldri brukt bakepapir. Må jo vaske den uansett.. Anonymkode: 482a0...6f8 8
AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #7 Skrevet 4. august 2023 Formet som hva? Anonymkode: 1094d...0bc
Brunhilde Skrevet 4. august 2023 #8 Skrevet 4. august 2023 AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Formet som hva? Anonymkode: 1094d...0bc Man får kjøpt noen som ser ut som sånne filtere til store kaffetraktere, sånn nesten runde med kanter. Jeg bruker ikke bakepapir i min, men av og til en liten ildfast form jeg har som passer perfekt nedi. Syns uansett den er lett å rengjøre. 1
AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #9 Skrevet 4. august 2023 Hvilken olje pleier dere å bruke? Anonymkode: 76e10...fc4
AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #10 Skrevet 4. august 2023 Bruker ikke bakepapir og bruker oftest ikke noe olje, men av og til vanlig matolje. Anonymkode: eb3f0...c77 2
AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #11 Skrevet 4. august 2023 Bruker ikke papir Anonymkode: 355cb...586 3
AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #12 Skrevet 4. august 2023 Jeg har kjøpt de ferdige, i den runde varianten, men bruker de sjelden. Dvs jeg bruker dem når jeg "lager" frosne løkringer eller mozzarellasticks, fordi jeg synes det ble så sterk matlukt i huset av dem, de drypper mye fett. Jeg kunne likegjerne brukt vanlig papir, hatt litt vann i bunnen eller brukt en vanlig form. Det er lettvint med de papirformene, men det er ikke nødvendig, etter min mening. Anonymkode: 20aa7...544
AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #13 Skrevet 4. august 2023 Bruker som regel ingenting, men noen ganger bruker jeg aluminiumsfolie. Den er lett å forme opp kantene også hvis jeg trenger det. Anonymkode: fb5c8...868 3
skrue Skrevet 5. august 2023 #14 Skrevet 5. august 2023 On 8/4/2023 at 10:16 AM, AnonymBruker said: Dagens spørsmål Anonymkode: 76e10...fc4 Har aldri brukt noe som helst. Synes det går greit. Det var et spørsmål om hva slags olje - har alltid brukt vanlig solsikkeolje.
AnonymBruker Skrevet 5. august 2023 #15 Skrevet 5. august 2023 Jeg har kjøpt silikonform med riller nede som løfter maten og silikonmatte med hull (kjøpte på cdon, men du finner mange steder). Avhenger av hva jeg lager om jeg tar det ene eller det andre. Opplevde med min første airfryer at belegget i kurven ikke var bra nok. Bruker ghee eller meierismør vanligvis, men også olivenolje noen ganger. Anonymkode: 27c5f...5f9
AnonymBruker Skrevet 13. august 2023 #16 Skrevet 13. august 2023 AnonymBruker skrev (På 5.8.2023 den 10.34): Jeg har kjøpt silikonform med riller nede som løfter maten og silikonmatte med hull (kjøpte på cdon, men du finner mange steder). Avhenger av hva jeg lager om jeg tar det ene eller det andre. Opplevde med min første airfryer at belegget i kurven ikke var bra nok. Bruker ghee eller meierismør vanligvis, men også olivenolje noen ganger. Anonymkode: 27c5f...5f9 Hva er gee? Og hvor kjøper man det? Anonymkode: 513a9...b91
Cata Skrevet 13. august 2023 #17 Skrevet 13. august 2023 Bruker ikke bakepapir i min. Når det gjelder olje så bruker jeg sjelden det også. Stort sett er det nok fett i maten jeg skal varme/steke. De sjeldne gangene jeg bruker olje så er det rapsolje som benyttes her i huset. 2
AnonymBruker Skrevet 13. august 2023 #18 Skrevet 13. august 2023 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Hva er gee? Og hvor kjøper man det? Anonymkode: 513a9...b91 Det datt bort en h for meg, mente ghee. Det er klarnet smør, og du får kjøpt det flere steder. Innvandrerbutikker har, og også noen helsekostbutikker. Denne har jeg sett flere steder https://butikk.verdensmat.no/produkt/ghee-klaret-smor-500-g/ Du kan også klarne smøret selv, men jeg synes det er for mye jobb. Anonymkode: 27c5f...5f9 2
AnonymBruker Skrevet 13. august 2023 #19 Skrevet 13. august 2023 Bruker ikke bakepapir. Bruker for enkelte ting litt sprayolje. Anonymkode: d19e3...a05 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå