AnonymBruker Skrevet 3. august 2023 #1 Skrevet 3. august 2023 Er flere år siden jeg har laget vafler. Bruker man seterrømme eller lettrømme oppå? Med jordbærsyltetøy Anonymkode: 45e09...c42 1
AnonymBruker Skrevet 3. august 2023 #3 Skrevet 3. august 2023 Hva du vil. Kesam er også godt. For ikke å snakke om smør og brunost. Anonymkode: f86ce...35f
Maskinfører Skrevet 3. august 2023 #5 Skrevet 3. august 2023 Liker lettrømme da kombinert med Jordbærsyltetøy hjemmelaget også 😀
AnonymBruker Skrevet 3. august 2023 #6 Skrevet 3. august 2023 Vafler må ha seterrømme Anonymkode: 4a3bb...fc6 3 1
AnonymBruker Skrevet 3. august 2023 #7 Skrevet 3. august 2023 Begge deler går fint. Jeg bruker det jeg har i huset til gjester. Selv spiser jeg helst bare syltetøy på vafler, eller tar dem bare. Helt nystekte, sprø vafler er nesten best uten noe på synes jeg, men da må de være så ferske at man nærmest snapper dem rett fra jernet. De som mener å ha greie på mat hevder at man alltid skal ha seterrømme til alt, men jeg har litt kranglete mage som trives med å få litt lettvarianter, og personlig synes jeg ofte smaken er bedre også, kanskje fordi jeg er vant til det. Litt rømme i røra og litt på toppen, hvis man vil. Anonymkode: 7b33e...e02
AnonymBruker Skrevet 3. august 2023 #8 Skrevet 3. august 2023 Bruk det du vil. Her er det kun lettrømme da det er eneste alternativ laktosefritt. Finnes ikke «regler» for hva man skal bruke Anonymkode: 92a31...89f 1
AnonymBruker Skrevet 3. august 2023 #9 Skrevet 3. august 2023 Smakar nydeleg med ein skvett morsmjølk i røyra. Anonymkode: 00b99...836 1
AnonymBruker Skrevet 3. august 2023 #10 Skrevet 3. august 2023 Kommer an på vaflene. Er det vanlige smaklause vafler vil jeg ha noe med mer smak eller næring oppå Anonymkode: b5e14...c29
Brunhilde Skrevet 4. august 2023 #11 Skrevet 4. august 2023 Hvis jeg skal ha rømme på vafler så foretrekker jeg seterrømme. Allers helst spiser jeg vafler med bare meierismør, eventuelt meierismør og brunost.
AnonymBruker Skrevet 4. august 2023 #12 Skrevet 4. august 2023 Det aller beste smaksmessig er seterrømme for min del. Men bruker oftest mager kesam siden det har jeg alltid i kjøleskapet uansett. Går også an å bruke lettrømme, creme fraiche, drømmelett, kesam osv. Anonymkode: 8bd3b...045
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå