Gå til innhold

Fryste laks igjen, usikker


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Kjøpte laks for noen dager siden som egentlig skulle dypfryses. Jeg glemte meg, men la den i fryseren nå. Kan jeg fortsatt bruke den senere, eller kan jeg bli matforgiftet? Står jo at sånt ikke bør fryses to ganger, er det på grunn av smak eller blir den bedervet?. Men den går ikke ut på dato enda. Flere som har gjort dette? Synd å kaste alt.

Anonymkode: cfff8...f0e

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Noen som vet?

Anonymkode: cfff8...f0e

Skrevet

Var den frossen da du kjøpte den? 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Tvist skrev (7 minutter siden):

Var den frossen da du kjøpte den? 

Ja. Men jeg glemte meg og la den i kjøleskapet da jeg drev å la annen mat inni der også.

Anonymkode: cfff8...f0e

Skrevet

Du kan jo lukte på den. Om den virker grei, kan du steke den. Du skal ikke fryse den fra rå tilstand om den har vært frosset. Men om du steker den først kan du fryse igjen.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Tror ikke jeg tør å ta sjansen.

Anonymkode: cfff8...f0e

AnonymBruker
Skrevet

Jeg fryser ting flere ganger og har gjort det i 30 år. Aldri blitt syk. 

Anonymkode: 3a73a...cf3

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Det går sikkert kjempefint :)

Anonymkode: e05e8...e34

  • Liker 1
Skrevet

Det er ikke farlig å fryse ting som har tint på nytt, men smak og konsistens kan forringes noe.

 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...