AnonymBruker Skrevet 2. august 2023 #1 Del Skrevet 2. august 2023 Burde den tines i kjøleskapet i 2 døgn? har noen en god oppskrift når den er ferdig tint? 😋 Anonymkode: 61a31...a57 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 2. august 2023 #2 Del Skrevet 2. august 2023 Jeg pleier å bruke denne oppskriften, sånn mer eller mindre. Jeg er veldig glad i både hvitløk og rosmarin, og bruker generøse mengder som jeg legger inn i små lommer jeg kutter i kjøttet. Pleier å ha en seng av løk, gulrot, persillerot, beter og pastinakk i bunnen av formen når jeg steker kjøttet. Mens kjøttet hviler setter jeg opp varmen så grønnsakene får god farge og serverer dem ved siden av kjøttet sammen med hjemmelaget potetmos og en saus. I tillegg pleier jeg å ha aspargesbønner, små gulrøtter, brokkolig og blomkål som tilbehør. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå