Gå til innhold

Tine frossent lammelår sp :)


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Burde den tines i kjøleskapet i 2 døgn?

har noen en god oppskrift når den er ferdig tint? 😋

Anonymkode: 61a31...a57

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg pleier å bruke denne oppskriften, sånn mer eller mindre.

Jeg er veldig glad i både hvitløk og rosmarin, og bruker generøse mengder som jeg legger inn i små lommer jeg kutter i kjøttet. Pleier å ha en seng av løk, gulrot, persillerot, beter og pastinakk i bunnen av formen når jeg steker kjøttet. Mens kjøttet hviler setter jeg opp varmen så grønnsakene får god farge og serverer dem ved siden av kjøttet sammen med hjemmelaget potetmos og en saus.

I tillegg pleier jeg å ha aspargesbønner, små gulrøtter, brokkolig og blomkål som tilbehør.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...