Gå til innhold

Det har alltid vært noe galt med Sørlands is


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Diplom is, Norges beste is er steinhard når du tar den ut av fryseren fordi den er laget av ekte fløte og råvarer. Henning Olsen isen blir aldri hard, fordi den inneholder noe rart. Trolig kjemikalier som gjør at isen ikke blir til is. Jeg spise Henning Olsen i går og isen smeltet aldri, den ble bare mykere. Det er noe unaturlig med det hele. Mye rart som ikke tåler dagens lys på Sørlandet. 

Hva tror du? 

Anonymkode: 1c045...73d

  • Hjerte 1
  • Nyttig 2
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Diplomis er den eneste isen som duger. Også som softis.

Anonymkode: 3fec7...e2b

  • Liker 2
  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Ultraprossesert. Så et innlegg om den isen på Instagram🤮

Anonymkode: 79b8c...cb0

  • Nyttig 2
AnonymBruker
Skrevet

Hvis jeg først skal gå for ett billigmerke, så velger jeg Hennig Olsen 10 av 10 ganger, mer fløte og mer naturlig smak, men holder meg oftest unna de merkene 

Anonymkode: 5ac6d...a12

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
21 minutter siden, AnonymBruker said:

Ultraprossesert. Så et innlegg om den isen på Instagram🤮

Anonymkode: 79b8c...cb0

link?

Anonymkode: 994f7...e15

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (30 minutter siden):

Diplomis er den eneste isen som duger. Også som softis.

Anonymkode: 3fec7...e2b

Helt uenig. Hennig Olsen er så mye bedre enn Diplom is. Diplomis smaker nesten bare vann, mens Hennig Olsen smaker som ordentlig is. Kjøper kun diplom is i "krisetilfeller", altså hvis jeg ikke får tak i Hennig Olsen.

Anonymkode: 0a56e...93c

  • Liker 6
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Eneste som duger fra Diplom is er Royal-serien.

Anonymkode: bcf4a...c2b

  • Liker 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
46 minutter siden, AnonymBruker said:

Diplom is, Norges beste is er steinhard når du tar den ut av fryseren fordi den er laget av ekte fløte og råvarer. Henning Olsen isen blir aldri hard, fordi den inneholder noe rart. Trolig kjemikalier som gjør at isen ikke blir til is. Jeg spise Henning Olsen i går og isen smeltet aldri, den ble bare mykere. Det er noe unaturlig med det hele. Mye rart som ikke tåler dagens lys på Sørlandet. 

Hva tror du? 

Anonymkode: 1c045...73d

Er det Hennig Olsen du mener? Det er jo den beste is produsenten i landet

Anonymkode: ae916...d33

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (50 minutter siden):

Er det Hennig Olsen du mener? Det er jo den beste is produsenten i landet

Anonymkode: ae916...d33

Henning Olsen, litt som is fra Wish. Fake vare. 

  • Liker 2
  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Du sa det! MYE som ikke tåler dagens lys på Sørlandet! :opplyser: 

Anonymkode: e07c3...2ae

AnonymBruker
Skrevet

Etter å ha sammenlignet de to er både Sørlandsis vanilje og Diplomis vanilje ganske like produkt. Sørlandsis inneholder faktisk litt mer kremfløte.

Begge inneholder de samme emulgatorene og stabilisatorene, selv om diplomis feiger ut og bruker vulgærnavn i stedet for e-nummer.

Anonymkode: ff149...0b5

  • Liker 6
AnonymBruker
Skrevet
On 7/28/2023 at 8:25 PM, norw said:

Henning Olsen, litt som is fra Wish. Fake vare. 

Hahahaha nå lo jeg godt😂 Takk

Anonymkode: ae916...d33

Skrevet

Hennig Olsen is er best.

Ferdig snakka. 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Synes begge er forferdelige. Kjøper G7 Italiensk is. Smak deres pistajis, så skjønner du hva jeg mener..

AnonymBruker
Skrevet

Hennig Olsen er forferdelig, akkurat som du sier, ikke hard, ikke smelta, men seig. Krokanisen har hull der det skulle vært krokan. 

Anonymkode: 1d3bf...31e

AnonymBruker
Skrevet
On 7/28/2023 at 7:34 PM, AnonymBruker said:

Er det Hennig Olsen du mener? Det er jo den beste is produsenten i landet

Anonymkode: ae916...d33

Er det isprodusenten du mener?

Anonymkode: 4f70a...81e

AnonymBruker
Skrevet

Den beste vaniljeisen får man fra kulinaris. Diplom-is har ikke god vaniljeis. Enten er det «vaniljeis» som vil si fløte/melk is med smak av falsk ekkel vanilje, eller så smaker det gresk yoghurt. Hennig Olsen har heller ikke god vaniljeis. Kulinaris og Jacobs har svært gode vaniljeiser.

 

Anonymkode: e4bde...3aa

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 28.7.2023 den 21.47):

Du sa det! MYE som ikke tåler dagens lys på Sørlandet! :opplyser: 

Anonymkode: e07c3...2ae

Ja.  Glad jeg ikke ble født der. 

Anonymkode: 78003...980

Skrevet

Både diplom is og Hennig Olsen is inneholder karragenan. Det er ikke bra for dem med inflammatorisk tarmsykdom. 
 

jacobs utvalgte er noe bedre, men inneholder stoffet E471 som heller ikke er det beste for tarm. 

 

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (7 minutter siden):

Den beste vaniljeisen får man fra kulinaris. Diplom-is har ikke god vaniljeis. Enten er det «vaniljeis» som vil si fløte/melk is med smak av falsk ekkel vanilje, eller så smaker det gresk yoghurt. Hennig Olsen har heller ikke god vaniljeis. Kulinaris og Jacobs har svært gode vaniljeiser.

 

Anonymkode: e4bde...3aa

Mövenpick sin vaniljeis er også god, syns jeg. :)  

Anonymkode: 4acee...7ef

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...