AnonymBruker Skrevet 28. juli 2023 #1 Skrevet 28. juli 2023 Diplom is, Norges beste is er steinhard når du tar den ut av fryseren fordi den er laget av ekte fløte og råvarer. Henning Olsen isen blir aldri hard, fordi den inneholder noe rart. Trolig kjemikalier som gjør at isen ikke blir til is. Jeg spise Henning Olsen i går og isen smeltet aldri, den ble bare mykere. Det er noe unaturlig med det hele. Mye rart som ikke tåler dagens lys på Sørlandet. Hva tror du? Anonymkode: 1c045...73d 1 2
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2023 #2 Skrevet 28. juli 2023 Diplomis er den eneste isen som duger. Også som softis. Anonymkode: 3fec7...e2b 2 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2023 #3 Skrevet 28. juli 2023 Ultraprossesert. Så et innlegg om den isen på Instagram🤮 Anonymkode: 79b8c...cb0 2
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2023 #4 Skrevet 28. juli 2023 Hvis jeg først skal gå for ett billigmerke, så velger jeg Hennig Olsen 10 av 10 ganger, mer fløte og mer naturlig smak, men holder meg oftest unna de merkene Anonymkode: 5ac6d...a12 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2023 #5 Skrevet 28. juli 2023 21 minutter siden, AnonymBruker said: Ultraprossesert. Så et innlegg om den isen på Instagram🤮 Anonymkode: 79b8c...cb0 link? Anonymkode: 994f7...e15 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2023 #6 Skrevet 28. juli 2023 AnonymBruker skrev (30 minutter siden): Diplomis er den eneste isen som duger. Også som softis. Anonymkode: 3fec7...e2b Helt uenig. Hennig Olsen er så mye bedre enn Diplom is. Diplomis smaker nesten bare vann, mens Hennig Olsen smaker som ordentlig is. Kjøper kun diplom is i "krisetilfeller", altså hvis jeg ikke får tak i Hennig Olsen. Anonymkode: 0a56e...93c 6 1 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2023 #7 Skrevet 28. juli 2023 Eneste som duger fra Diplom is er Royal-serien. Anonymkode: bcf4a...c2b 1 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2023 #8 Skrevet 28. juli 2023 46 minutter siden, AnonymBruker said: Diplom is, Norges beste is er steinhard når du tar den ut av fryseren fordi den er laget av ekte fløte og råvarer. Henning Olsen isen blir aldri hard, fordi den inneholder noe rart. Trolig kjemikalier som gjør at isen ikke blir til is. Jeg spise Henning Olsen i går og isen smeltet aldri, den ble bare mykere. Det er noe unaturlig med det hele. Mye rart som ikke tåler dagens lys på Sørlandet. Hva tror du? Anonymkode: 1c045...73d Er det Hennig Olsen du mener? Det er jo den beste is produsenten i landet Anonymkode: ae916...d33 1
norw Skrevet 28. juli 2023 #9 Skrevet 28. juli 2023 AnonymBruker skrev (50 minutter siden): Er det Hennig Olsen du mener? Det er jo den beste is produsenten i landet Anonymkode: ae916...d33 Henning Olsen, litt som is fra Wish. Fake vare. 2 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2023 #10 Skrevet 28. juli 2023 Du sa det! MYE som ikke tåler dagens lys på Sørlandet! Anonymkode: e07c3...2ae
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2023 #11 Skrevet 29. juli 2023 Etter å ha sammenlignet de to er både Sørlandsis vanilje og Diplomis vanilje ganske like produkt. Sørlandsis inneholder faktisk litt mer kremfløte. Begge inneholder de samme emulgatorene og stabilisatorene, selv om diplomis feiger ut og bruker vulgærnavn i stedet for e-nummer. Anonymkode: ff149...0b5 6
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2023 #12 Skrevet 29. juli 2023 On 7/28/2023 at 8:25 PM, norw said: Henning Olsen, litt som is fra Wish. Fake vare. Hahahaha nå lo jeg godt😂 Takk Anonymkode: ae916...d33
AprilLudgate Skrevet 29. juli 2023 #13 Skrevet 29. juli 2023 Hennig Olsen is er best. Ferdig snakka. 1 1
K.B. Skrevet 29. juli 2023 #14 Skrevet 29. juli 2023 Synes begge er forferdelige. Kjøper G7 Italiensk is. Smak deres pistajis, så skjønner du hva jeg mener..
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2023 #15 Skrevet 29. juli 2023 Hennig Olsen er forferdelig, akkurat som du sier, ikke hard, ikke smelta, men seig. Krokanisen har hull der det skulle vært krokan. Anonymkode: 1d3bf...31e
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2023 #16 Skrevet 29. juli 2023 On 7/28/2023 at 7:34 PM, AnonymBruker said: Er det Hennig Olsen du mener? Det er jo den beste is produsenten i landet Anonymkode: ae916...d33 Er det isprodusenten du mener? Anonymkode: 4f70a...81e
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2023 #17 Skrevet 29. juli 2023 Den beste vaniljeisen får man fra kulinaris. Diplom-is har ikke god vaniljeis. Enten er det «vaniljeis» som vil si fløte/melk is med smak av falsk ekkel vanilje, eller så smaker det gresk yoghurt. Hennig Olsen har heller ikke god vaniljeis. Kulinaris og Jacobs har svært gode vaniljeiser. Anonymkode: e4bde...3aa 1
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2023 #18 Skrevet 29. juli 2023 AnonymBruker skrev (På 28.7.2023 den 21.47): Du sa det! MYE som ikke tåler dagens lys på Sørlandet! Anonymkode: e07c3...2ae Ja. Glad jeg ikke ble født der. Anonymkode: 78003...980
Minitroll Skrevet 29. juli 2023 #19 Skrevet 29. juli 2023 Både diplom is og Hennig Olsen is inneholder karragenan. Det er ikke bra for dem med inflammatorisk tarmsykdom. jacobs utvalgte er noe bedre, men inneholder stoffet E471 som heller ikke er det beste for tarm. 1
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2023 #20 Skrevet 29. juli 2023 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Den beste vaniljeisen får man fra kulinaris. Diplom-is har ikke god vaniljeis. Enten er det «vaniljeis» som vil si fløte/melk is med smak av falsk ekkel vanilje, eller så smaker det gresk yoghurt. Hennig Olsen har heller ikke god vaniljeis. Kulinaris og Jacobs har svært gode vaniljeiser. Anonymkode: e4bde...3aa Mövenpick sin vaniljeis er også god, syns jeg. Anonymkode: 4acee...7ef
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå