AnonymBruker Skrevet 25. juli 2023 #1 Skrevet 25. juli 2023 https://www.aftenposten.no/kultur/i/5BQWWb/norsk-matkultur-er-paa-vei-tilbake-til-roettene Folk handler inn tradisjonsmat. Anonymkode: ad159...b4d
Amossa Skrevet 27. juli 2023 #2 Skrevet 27. juli 2023 Jeg synes det er flott at det er blitt mote å spise kortreist mat. Det er bra for miljøet, norsk matproduksjon og for matkulturen. På 90-tallet serverte man gjestene spansk ibericoskinke med oliven. I dag serverer vi heller norsk fenalår med rømme og tyttebær. Vi bør heller videreutvikle norske tradisjonsretter noe, om de i utgangspunktet er kjedelig. 2
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2023 #3 Skrevet 27. juli 2023 Få tilbake de gode gamle kafeene. Har ikke smakt god potetball eller rømmegrøt på år og dag. Anonymkode: 6c16c...7d4 2
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2023 #4 Skrevet 27. juli 2023 Syns det er flott at folk er blitt mer opptatt av å benytte seg av hele dyret og ikke bare de «beste» delene. Det er også mye tradisjonsmat som er godt. Anonymkode: aca5b...5f7 3
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2023 #5 Skrevet 27. juli 2023 Amossa skrev (20 minutter siden): Jeg synes det er flott at det er blitt mote å spise kortreist mat. Det er bra for miljøet, norsk matproduksjon og for matkulturen. På 90-tallet serverte man gjestene spansk ibericoskinke med oliven. I dag serverer vi heller norsk fenalår med rømme og tyttebær. Vi bør heller videreutvikle norske tradisjonsretter noe, om de i utgangspunktet er kjedelig. Spørs hva man spiser som er kortreist. Uansett hvor kortreist en biff er, er den noe av det verste du kan spise, miljømessig så klart. https://www.faktisk.no/artikler/j7n90/nei-rodt-kjott-fra-breim-er-ikke-bedre-for-klimaet-enn-avokado-fra-chile Anonymkode: 89885...018
Amossa Skrevet 27. juli 2023 #6 Skrevet 27. juli 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Spørs hva man spiser som er kortreist. Uansett hvor kortreist en biff er, er den noe av det verste du kan spise, miljømessig så klart. https://www.faktisk.no/artikler/j7n90/nei-rodt-kjott-fra-breim-er-ikke-bedre-for-klimaet-enn-avokado-fra-chile Anonymkode: 89885...018 Ja, men så langt er ikke de fleste av oss kommet. Jeg er av dem som gjerne spiser kjøtt i blant. Når jeg først gjør det, så tenker jeg det er bedre at kjøttet er fra en okse i Lofoten eller fra en villsau som har beitet i fjellet her. Bedre enn at kjøttet er blitt fraktet fra Sør-Amerika og hit. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå