AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #1 Skrevet 24. juli 2023 Har plukket en rødskrubb jeg tenkte å ha til kvelds, men er usikker på om jeg skal spise stilken? Og hva med rørene under hatten - bør disse fjernes? Tenkte å forvelle den i 10 min før jeg steker den for å være på den sikre siden. Anonymkode: 0c5ce...fcd
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #2 Skrevet 24. juli 2023 Stilken kan fint spises. Bruker å fjerne rørene, usikker på om man må Anonymkode: 44ccf...b62
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #3 Skrevet 24. juli 2023 Du kan spise både rør og stilk. Så lenge det ikke er markspist da hvilket rørene ofte er. Men med rødskrubb er det ekstremt viktig den varmebehandles godt og lenge. Noen kan reagere på for lite varmebehandlet rødskrubb og bli dårlige. Anonymkode: 93ecf...4be
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #4 Skrevet 24. juli 2023 Jeg ville varmebehandlet den i 20 minutter. Anonymkode: 8f75e...e17
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå