Gå til innhold

Skal jeg fjerne stilken og rørene på en rødskrubb?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har plukket en rødskrubb jeg tenkte å ha til kvelds, men er usikker på om jeg skal spise stilken? Og hva med rørene under hatten - bør disse fjernes? 

Tenkte å forvelle den i 10 min før jeg steker den for å være på den sikre siden. 

 

Anonymkode: 0c5ce...fcd

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Stilken kan fint spises. Bruker å fjerne rørene, usikker på om man må

Anonymkode: 44ccf...b62

AnonymBruker
Skrevet

Du kan spise både rør og stilk. Så lenge det ikke er markspist da hvilket rørene ofte er. 
Men med rødskrubb er det ekstremt viktig den varmebehandles godt og lenge. Noen kan reagere på for lite varmebehandlet rødskrubb og bli dårlige. 

Anonymkode: 93ecf...4be

AnonymBruker
Skrevet

Jeg ville varmebehandlet den i 20 minutter.

Anonymkode: 8f75e...e17

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...