AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #1 Skrevet 24. juli 2023 Jeg har Jacobs Hot chili pastasaus på glass. Har aldri prøvd den. Tips til hvordan bruke den? Jeg har karbonadedeig. Tenkte å steke karbonadedeig og blande inn sausen og putre før jeg blander den med kokt pasta. Skal jeg ha noe mer i kjøttdeigen og pastaen? Salt pepper på kjøttdeigen? Parmesan i sausen? Noe annet eller er sausen nok i seg selv? Anonymkode: dace9...326
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #2 Skrevet 24. juli 2023 Hvorfor parmesan i tomatbasert saus? Revet oppå!! Anonymkode: 20a61...184 3
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #3 Skrevet 24. juli 2023 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Hvorfor parmesan i tomatbasert saus? Revet oppå!! Anonymkode: 20a61...184 Oki. Takk. Ville du hatt i noe annet? Ts Anonymkode: dace9...326
Pal Fungi Skrevet 24. juli 2023 #4 Skrevet 24. juli 2023 Du må krydre kjøttdeigen, og så smake til etter at du har blandet inn sausen. Ferdigsaus må alltid pimpes synes nå jeg.
Rumle Skrevet 24. juli 2023 #5 Skrevet 24. juli 2023 (endret) Jeg kjenner ikke akkurat den, men lager av og til en enkel rett av den andre smaken de selger, homestyle tror jeg den heter? Steker karbonadedeig, har i hvitløk, løk og masse paprika, steker alt det godt, smaker til med salt og pepper, om nødvendig, og så har jeg i sorte oliven og hele glasset med saus, og på toppen har jeg en pose med godt&grønt (tror de heter det?) fløtepoteter. Så lokk over og lar det stå og putre på svak varme i 15 min kanskje. Veldig godt blir det! Potetene synker ned i gryten litt og fløten blander seg og det blir skikkelig godt til å være så enkelt Endret 24. juli 2023 av Rumle 1 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #6 Skrevet 24. juli 2023 Tusen takk for svar folkens. Jeg endte opp med karbonadedeig, salt, pepper og Jacobs chilisaus. Lot alt syde sammen. Kokte Jacobs pastaskruer (store) i godt saltet vann. Parmesan på toppen til servering. Ble godt, men manglet noe...sødme? Sausen var sterk nok. Vil vurdere en klype sukker eller litt raspa gulrot i sausen neste gang, for å få litt rundere smak. Rumle. Jeg har også homestyle i skapet mitt og vil prøve din oppskrift med fløtegratinerte poteter neste gang. Ts Anonymkode: dace9...326 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #7 Skrevet 24. juli 2023 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Tusen takk for svar folkens. Jeg endte opp med karbonadedeig, salt, pepper og Jacobs chilisaus. Lot alt syde sammen. Kokte Jacobs pastaskruer (store) i godt saltet vann. Parmesan på toppen til servering. Ble godt, men manglet noe...sødme? Sausen var sterk nok. Vil vurdere en klype sukker eller litt raspa gulrot i sausen neste gang, for å få litt rundere smak. Rumle. Jeg har også homestyle i skapet mitt og vil prøve din oppskrift med fløtegratinerte poteter neste gang. Ts Anonymkode: dace9...326 Homestyle er min favoritt ❤️ bon appetitt! Anonymkode: 8f013...22d 1
Rumle Skrevet 24. juli 2023 #8 Skrevet 24. juli 2023 AnonymBruker skrev (45 minutter siden): Tusen takk for svar folkens. Jeg endte opp med karbonadedeig, salt, pepper og Jacobs chilisaus. Lot alt syde sammen. Kokte Jacobs pastaskruer (store) i godt saltet vann. Parmesan på toppen til servering. Ble godt, men manglet noe...sødme? Sausen var sterk nok. Vil vurdere en klype sukker eller litt raspa gulrot i sausen neste gang, for å få litt rundere smak. Rumle. Jeg har også homestyle i skapet mitt og vil prøve din oppskrift med fløtegratinerte poteter neste gang. Ts Anonymkode: dace9...326 Håper det faller i smak! Kom på at jeg pleier å ha litt gulrot i jeg og, når du nevnte det over. Det passer godt
Citpensacola Skrevet 25. juli 2023 #9 Skrevet 25. juli 2023 Første bud for bedre smak blir jo å bytte ut karbonadedeigen med kjøttdeig. Mer smak og billigere. Eller enda bedre: Lammekjøttdeig. Syre pleier de fleste å være kjipe på eller glemme også. Ofte skal det ikke mer til enn en liten dæsj eddik. Enkel og grei rød- eller hvitvinseddik er noe som passer i det aller meste av mat.
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2023 #10 Skrevet 26. juli 2023 AnonymBruker skrev (På 24.7.2023 den 22.32): Ble godt, men manglet noe...sødme? Sausen var sterk nok. Vil vurdere en klype sukker eller litt raspa gulrot i sausen neste gang, for å få litt rundere smak. Anonymkode: dace9...326 Jeg var tenkt å svare deg tidligere men ble plutselig heftet bort. Jeg var tenkt å foreslå bittelitt sukker, og en liten skvett kremfløte. Det pleier å gi litt mer fylde, og ta av den skarpe sure og bitre smaken på tomatsaus. Jeg pleier også kanskje å ha i bittelitt grønnsaksbuljong eller kyllingbuljong, men veldig forsiktig så det ikke blir for salt. Ellers tenker jeg det er helt greit det du gjorde. Pastasaus på glass er jo ment å være kjapt og enkelt, så jeg synes ikke det er nødvendig å bruke energi på å gjøre stort mer utav det 🙂 . Alltid greit å ha i hus sammen med noe fryst kjøttdeig, så har man alltid noe å lage mat av om butikken er stengt. Og man kan variere litt etter hva man har i hus. Lage en enkel jukselasagne, eller ha sausen på en tortillalefse eller pitabrød med ost over, og ha litt i ovnen for å lage juksepizza. (Gjerne lurt å finhakke kjøttdeigen en del da). Anonymkode: 5e098...ef4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå