AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #1 Skrevet 24. juli 2023 Dere som bor alene, hva spiser dere til middag? Er lei av rettene til findus, fjordland etc så trenger litt inspirasjon. Anonymkode: c03c4...467
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #2 Skrevet 24. juli 2023 Lagde vanlig middag, og alltid minst dobbel porsjon så jeg kunne la vær å lage dagen etter eller fryse maten til senere. Anonymkode: e87bf...0f2 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #3 Skrevet 24. juli 2023 Synes Fjordland er helt topp jeg... Kjøper av og til pizza også da, når jeg skal flotte meg. Har på tre år gått ned 17 kg pga knekkebrød og Fjordland. Det er relativt rimelig også. Har som mange andre kvinner dårlig råd etter mannen kastet meg ut. Linjer Fjordland godt. De har har også mye forskjellig. Anonymkode: d14af...1fe
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #4 Skrevet 24. juli 2023 Det går i følgende: Findus, frossenpizza, pølser, sandwich, potetgull, burger av og til, sånne laksefileter, potetsalat, kyllingvinger, McDonald’s noen ganger når oppvasken står der og jeg bare ikke gidder. Jeg spiser egentlig lite og er genetisk tynn da. Anonymkode: e92e6...271
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #5 Skrevet 24. juli 2023 Ikke noe problem i det hele tatt. Spiser mye grønnsaker og ellers fisk og kjøtt. Lite prossesert. Er jo bare å ta grønnsakene ut av kjøleskapet og varmebehandle dem, eller lage salat. Det samme med kjøtt og fisk. Finnes masse å få kjøpt i mindre porsjoner ellers kan du fryse. Anonymkode: 0ba00...37e 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #6 Skrevet 24. juli 2023 Shit så mye helfabrikata, junk og ultraprosessert mat dere spiser 🤯😳 Når man kun skal lage til seg selv så hadde jeg kosa meg med ren fisk, rent kjøtt, kylling og scampi, thai-mat med kokosmelk, sushi osv. Kapers, søtpotet, masse løk og krydder som ikke barna liker 😂 Anonymkode: eedfb...83e 1 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #7 Skrevet 24. juli 2023 I dag lager jeg nachos. Det varer i 2-3 dager. Kjøper topakk med avokado så kan jeg lage fersk guacamole 2 dager. Enkle pastaretter med grønnsaker er en gjenganger, enkelt å tilpasse porsjon. Pizza, kjøper små ferdiglagede bunner og putter på det jeg har tilgjengelig. Andre dager kjøper jeg bare kesam e.l og blander med råkost. Også er jeg glad i de små boksene med sånn bønne- og linsesalater. Er vel egentlig ment som tilbehør til grillmat, men jeg bare spiser de rett fra boksen med skje. Spiser omtrent aldri kjøtt og er småspist, så lever ganske rimelig når ungene er hos far. Anonymkode: 3b4f5...29f
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #8 Skrevet 24. juli 2023 Mye lettere om du går ut av UP fella. De fleste Toro og ferdiggreier er basert på flere. Med rene råvarer kan du lett ta mengden du selv trenger. 1 fiskefilet, 1 biff, grønnsaker osv. Anonymkode: bdf2d...124
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #9 Skrevet 24. juli 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Dere som bor alene, hva spiser dere til middag? Er lei av rettene til findus, fjordland etc så trenger litt inspirasjon. Anonymkode: c03c4...467 Dette spiste jeg forrige uke Mandag: Gulrot,linse og ingefær suppe med rista kikerter og rundstykke Tirsdag: Linsebolognese med bønnepasta Onsdag: Falafler i pitabrød med hummus,agurk,tomat og syltet rødløk Torsdag: Ramen med miso,ingefær,tofu og shitake Fredag: Empanads med sopp og linser Lørdag: Spiste ute Søndag: Buddabowl med grønnsaker,linser,tofu og udonnuddler topper med peanøttsaus og sesamfrø Anonymkode: 4eb57...23c 3 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #10 Skrevet 24. juli 2023 Lager det samme som jeg lagde da vi var to, stort sett, dvs det jeg har lyst på. Lager stort sett alt fra bunnen bortsett fra en frossenpizza i ny og ne. Liker å kose meg med å lage mat med med mye ferske grønnsaker, men lager jo ofte ganske enkle ting i ukedagene (kjappe vegetarcurryer, f.eks, eller ovnsbakt laks med tilbehør). Henter inspirasjon fra mine 50 kokebøker, Instagram, Facebookgrupper og matblogger samt flinke og kreative hobbykokker i bekjentskapskretsen (kollegaer og venner/venninner). Tar et glass vin eller to til maten innimellom, særlig til noen pastaretter eller gode fiskeretter. Anonymkode: 343f8...605 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #11 Skrevet 24. juli 2023 Jeg gjør det enkelt, men med rene råvarer. I øyeblikket går det i entrecote, kyllingfilet, torsk, lammesadel, egg, høyrygg, oksestek, lammestek, laks, reker, flatbird,... . Oftest i ovnen eller airfryer, Større kjøttstykker gir mat til flere dager. Har ikke spist Fjordland eller ferdigpizza på ca 20 år. Da jeg var gift gikk det i mye av det samme, men med litt mer grønnsaker til. Anonymkode: 5bae1...bd1
Brunhilde Skrevet 25. juli 2023 #12 Skrevet 25. juli 2023 Det varierer veldig, men jeg er glad i å lage mat så det kan være *Japansk curry i en eller annen variant, enten vegetar eller med kylling *stekt ris *seibiff med mye løk, poteter og råkost *fiskegrateng *falaffel i lefse med diverse salat og salsa *kotelett med ris og saus *kyllingvinger med båtpoteter *lasagne *pasta med fløtesaus eller tomatsaus *reker *blåskjell Blir en ferdigrett eller en frossenpizza av og til, men stort sett lager jeg så stor porsjon at jeg kan fryse ned 2-3 middager, da har jeg hele tiden mulighet til å variere uten at jeg bruker for lang tid på kjøkkenet.
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2023 #13 Skrevet 25. juli 2023 Spiser vanlig middag. Rester fryser jeg enten ned eller har i kjøleskapet. Anonymkode: b13ee...07e
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2023 #14 Skrevet 25. juli 2023 Jeg lager sunn mat fra bunnen , og da har jeg mat i to dager. Lager ofte store porsjoner og fryser ned passe oppdelt til en person. Sjelden fastfood og halvfabrikata her. Anonymkode: 52110...5bf
mellomtomater67 Skrevet 25. juli 2023 #15 Skrevet 25. juli 2023 Spiser da vanlig middag😂 er jente, bor alene. Spiser sunt og bruker lang tid på å lage en god middag, trener regelmessig. Er pescetarianer ( spiser ikke kjøtt men fisk) så går mest i vegetar mat og fisk. Lager mye laks, torsk, pastasalat, wok, osv.
Taluno Skrevet 25. juli 2023 #16 Skrevet 25. juli 2023 Alt mellom himmel og jord. Har litt mindre matlyst på sommeren, og bruker mindre tid på kjøkkenet da. Typisk retter på sommer: - Tortillapizza - ovnsbakt omelett - kyllingwrap - salater - lammegryte - stekt/grillet ørret/laks - hamburger - pasta i kjøttsaus - pasta i fløtesaus - Tortellini - søtpotetmos - spinatsuppe - stekt ris med grønnsaker og skinke - nudler med wok - ostesmørbrød - brød med røykalaks og egg - brød med ost, skinke, salat Lager som mange andre større porsjoner der det er hensiktsmessig, og fryser ned eller spiser rester 1-2 dager. Kan fint bruke elementer av halv/helfabriakt, som posesaus, hamburger og ferdig tortellini. Men fjordland har jeg ikke spist på 6-7 år, og Findus spiser jeg vel 1-2 ganger i året når jeg får lyst på fiskegrateng.
Citpensacola Skrevet 25. juli 2023 #17 Skrevet 25. juli 2023 (endret) Nå må jeg nok innrømme at mat er en ganske stor hobby for min del, og i god synergi med interesse for kniver og knivsliping. Lager alt fra bunnen av og spiser aldri halvfabrikata. Spiser nesten aldri brød heller, og aldri frokost. Hvis jeg er lat så lager jeg en enkel pastarett til middag, men er ganske ofte jeg planlegger flere middager i forveien som f.eks dele opp hel kylling, koke kraft og lage mat med deler av kjøttet på dag 1, og så noe med kyllingkraftbase dag 2 osv. Lager store porsjoner og deler opp, noe går i frysa og noe går i kjøleskap til dagen etter. Har sluttet helt å kjøpe krydder i dagligvarebutikk (det er helt ELENDIG kvalitet på dette, spesielt hos de store kjedene, men kvaliteten på krydder i de fleste innvandrerbutikker er heller ingenting å skryte av), og bestiller det stort sett fra spesialbutikker på nett. Gjør du mat til en hobby så går det egentlig av seg selv synes jeg Endret 25. juli 2023 av Citpensacola 2 1
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2023 #18 Skrevet 25. juli 2023 Om du vil gjøre det enkelt, og ikke er gira på å lage hele retter til bare deg selv så kan du likevel spise godt og droppe dyr ferdigmat. Igår? Stekte en kotelett i panna, mens jeg bakte poteter i mikroen (funker utmerket!) og la til litt salatblad/tomat/paprika. En klatt smør og litt krydder på potetene. Tar ca like lang tid som å varme Fjordland og åpne alle de posene men til halve prisen, mer mat og null tilsetningsstoffer. Anonymkode: 1671c...0da 2
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2023 #19 Skrevet 25. juli 2023 Lager mat til minst to uansett. Setter rester enten i kjøpeskap eller fryser. Rester er også raske å varme opp, så bruker da kun minutter på å varme opp maten. Fjordland har jeg aldri betalt for. Brunhilde skrev (1 time siden): Det varierer veldig, men jeg er glad i å lage mat så det kan være *Japansk curry i en eller annen variant, enten vegetar eller med kylling Hadde japansk curry i går. Rester står i kjøleskapet og gleder meg til middagen i dag Foretrekker med kylling Anonymkode: 77e11...eb6 1
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2023 #20 Skrevet 25. juli 2023 Når jeg er alene er min guilty pleasure hvite smørbønner stekt i olje og tacokrydder, puttes i lefse eller pitabrød med salat, rødløk, fetaost og dressing. Anonymkode: ba0bc...a7c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå