AnonymBruker Skrevet 23. juli 2023 #1 Skrevet 23. juli 2023 Er kald eller varm vaniljesaus til blåbær best? Jeg glemte å putte vaniljesausen i kjøleskapet. Men kan jeg putte den i fryseren sånn at det tar kortere tid? Eller er varm vaniljesaus og blåbær godt? Anonymkode: 7aa78...fa4
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2023 #2 Skrevet 23. juli 2023 Kald vaniljesaus til friske blåbær, og andre friske bær. Foretrekker lunken/varm vaniljesaus til frosne bær. Anonymkode: f4608...0a8 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #3 Skrevet 24. juli 2023 Kald til friske blåbær. Fyll kjøkkenvasken med iskaldt vann, gjerne med isbiter, og sett muggen nedi (pass på at det ikke kommer vann i muggen, da). Anonymkode: c38e8...d44
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå