Gå til innhold

Hjemmelaget sushi nigri. Får ikke laksen til å «henge fast» på risen.. Hvordan?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Den faller bare av fra tallerkenen og på vei til munnen. Skikkelig irriterende

Anonymkode: 694cd...4c5

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Risen må være mer sticky? Har du riseddik og sukker i vannet når du koker den? 

Anonymkode: 61ebc...d9b

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Den skal ikke henge fast i risen. Den skal ligge oppå risen. 
 

Når du spiser nigiri skal du legge ned/velte nigirien på tallerken. Slik at du kan gripe den med spisepinner på oversiden og undersiden. Da holder du laksen fast mens du dypper i soyasausen. Litt vanskelig å forklare, men du kan evt Google hvis du ikke forsto. 

Anonymkode: 13d43...fee

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (59 minutter siden):

Den skal ikke henge fast i risen. Den skal ligge oppå risen. 
 

Når du spiser nigiri skal du legge ned/velte nigirien på tallerken. Slik at du kan gripe den med spisepinner på oversiden og undersiden. Da holder du laksen fast mens du dypper i soyasausen. Litt vanskelig å forklare, men du kan evt Google hvis du ikke forsto. 

Anonymkode: 13d43...fee

Jo, skjønner hva du mener. Men, når jeg kjøper på reastaurant, så får jeg ikke dette problemet. Har spist sushi i mange år

Anonymkode: 694cd...4c5

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Risen må være mer sticky? Har du riseddik og sukker i vannet når du koker den? 

Anonymkode: 61ebc...d9b

Jeg har lagd en Marinade av dette, blandet i risen ETTER koking 

Anonymkode: 694cd...4c5

  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Risen må være mer sticky? Har du riseddik og sukker i vannet når du koker den? 

Anonymkode: 61ebc...d9b

Det skal man da ikke ha?

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Jeg har lagd en Marinade av dette, blandet i risen ETTER koking 

Anonymkode: 694cd...4c5

Ja, og det er slik det skal gjøres. 

AnonymBruker
Skrevet

Bruker du sushiris?

Anonymkode: 33871...2c2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...