Mrs. B Skrevet 15. januar 2006 #1 Skrevet 15. januar 2006 På enkelte matvarer som pålegg og juice står det "holdbar i 6 dager etter åpning" eller noe tilsvarende. Noen som vet hvor mye dette faktisk gjelder? Fant en åpnet laksepostei i kjøleskapet som ble åpnet i romjulen en gang... men den både lukter og ser helt fin ut ..
Knøttet Skrevet 15. januar 2006 #2 Skrevet 15. januar 2006 Personlig så spiser jeg ting som har gått over dato OM de lukter og ser fine ut..spørs jo litt hva det er, men som regel blir det spist. Prøv å ta en liten smakebit før du smører den på skiva, så vet du om den er ødelagt.
marta Skrevet 15. januar 2006 #3 Skrevet 15. januar 2006 Samme her. Jeg ser an hva det er og hvordan det ser ut og lukter. Jeg er ikke så kresen p den måten, da Vet mange får helt hetta og noen kaster før dato , just in case...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå