Gå til innhold

Hermetikk og posemat. Trenger tips.


Fremhevede innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Er på hytta. Trenger et lite lager av holdbar mat, som kan stå over lang tid. Dere som har prøvd div hermetikk, er det noe som er greit nok, når man trenger noe mat i huset uten at man rekker butikk? Til nå har jeg hermetikk sodd og brun lapskaus på boks. Andre forslag?

Anonymkode: e8891...2d8

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Soyamelk er greit å ha. Lang holdbarhet i romtemperatur når den er uåpnet. Da kan du f eks lage fiskeboller i hvit saus. Torskerogn på boks synes jeg er godt. Kanskje noen bønner, grønne bønner på boks funker som grønnsaker til maten.

  • Liker 2
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Hvis du har pasta, tomat på boks og bønner på boks kan du lage en grei middag. Du kan også bruke ferdigsaus om du har lite kokemulighet.

Anonymkode: 99207...f1e

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Så lenge det ikke er frost, så er det mange glass med pastasaus, pesto og slikt som har lang holdbarhet.

Hermetisk skinke, og tunfisk.

Pasta, ris, nudler.

Rismelk/soyamelk/havremelk kan stå i romtemperatur uåpnet.

Toro aspargessuppe + hermetisk aspargestopper, er godt når fysen på noe salt/varmt.

Usikker på om det er knott eller Toro, men pastaretter på pose. De blir ikke så verst. Litt hermetisk skinke eller sjampinjong i.

Knorr har også tomatsuppe og gulasj som er helt ferdige, til å varmes, som står sammen med posesuppene. 

Har du mulighet til å handle i Sverige? De har mindre bokser med fiskeboller i ferdig saus, og ertesuppe på boks som er god.

 

Anonymkode: 80a2c...85a

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...