Gå til innhold

Kan jeg bruke maizenna i stedet for griljermel eller potetmel?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skal lage små kjøttboller, som skal trekkes i buljong. Har ikke potetmel eller griljermel. Har Maizena. Kan jeg bruke det? Hvis ja, like forhold som potetmel og griljermel?

Anonymkode: 872dc...979

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Nei, det er ikke det samme. Butikken er åpen. Hvorfor ikke bare dra i butikken og kjøpe det du mangler da?

Anonymkode: 349dd...6a8

AnonymBruker
Skrevet

Det går helt fint. Jeg bruker de om en annen.

Anonymkode: 957c6...82c

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Nei, det er ikke det samme. Butikken er åpen. Hvorfor ikke bare dra i butikken og kjøpe det du mangler da?

Anonymkode: 349dd...6a8

Jeg er på hytta og det er ca en time til nærmeste butikk, så jeg lurte på om jeg kunne bruke noe jeg hadde på hytta. Ts

Anonymkode: 872dc...979

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Det går helt fint. Jeg bruker de om en annen.

Anonymkode: 957c6...82c

Takk, skal jeg blande det inn på samme måte og samme mengde som griljermel eller potetmel? Ts

Anonymkode: 872dc...979

AnonymBruker
Skrevet

Til neste gang kan du prøve å bruke litt havregryn eller et par brødskiver oppbløtt i melk eller vann. To brødskiver eller ca 1 dl havregryn er nok til en pakke kjøttdeig og ett egg.

Anonymkode: d2c6b...59f

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Ble det vellykket med maizenna? Maizenna har annerledes egenskaper, så høres ikke helt ideelt ut, men godt mulig det ble ok likevel? 

Anonymkode: c5f10...bd4

AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker potetmel eller maizenna om hverandre når jeg lager kjøttboller - det går helt strålende.

Anonymkode: c7393...521

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Ble det vellykket med maizenna? Maizenna har annerledes egenskaper, så høres ikke helt ideelt ut, men godt mulig det ble ok likevel? 

Anonymkode: c5f10...bd4

Hei. Det ble vellykket. Brukte 400 gr karbonadedeig, 1 egg, litt revet løk og hvitløk også blandet jeg i 1 ss maizena i kald fløte og blandet alt i deigen. Pepper og salt. Stekte i smør, trakk i kylling buljong.

Saus med smør, løk, freste karripulver, hvetemel, kyllingkraft (fra det bollene hadde trukket i), fløte, salt og pepper.

Ris og dampet brokkoli.

Ble bra mat på hytta.Ts.

Anonymkode: 872dc...979

  • Nyttig 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...