AnonymBruker Skrevet 18. juli 2023 #1 Skrevet 18. juli 2023 Skal lage små kjøttboller, som skal trekkes i buljong. Har ikke potetmel eller griljermel. Har Maizena. Kan jeg bruke det? Hvis ja, like forhold som potetmel og griljermel? Anonymkode: 872dc...979
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2023 #2 Skrevet 18. juli 2023 Nei, det er ikke det samme. Butikken er åpen. Hvorfor ikke bare dra i butikken og kjøpe det du mangler da? Anonymkode: 349dd...6a8
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2023 #3 Skrevet 18. juli 2023 Det går helt fint. Jeg bruker de om en annen. Anonymkode: 957c6...82c
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2023 #4 Skrevet 18. juli 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Nei, det er ikke det samme. Butikken er åpen. Hvorfor ikke bare dra i butikken og kjøpe det du mangler da? Anonymkode: 349dd...6a8 Jeg er på hytta og det er ca en time til nærmeste butikk, så jeg lurte på om jeg kunne bruke noe jeg hadde på hytta. Ts Anonymkode: 872dc...979
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2023 #5 Skrevet 18. juli 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Det går helt fint. Jeg bruker de om en annen. Anonymkode: 957c6...82c Takk, skal jeg blande det inn på samme måte og samme mengde som griljermel eller potetmel? Ts Anonymkode: 872dc...979
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2023 #6 Skrevet 18. juli 2023 Til neste gang kan du prøve å bruke litt havregryn eller et par brødskiver oppbløtt i melk eller vann. To brødskiver eller ca 1 dl havregryn er nok til en pakke kjøttdeig og ett egg. Anonymkode: d2c6b...59f 1
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2023 #7 Skrevet 19. juli 2023 Ble det vellykket med maizenna? Maizenna har annerledes egenskaper, så høres ikke helt ideelt ut, men godt mulig det ble ok likevel? Anonymkode: c5f10...bd4
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2023 #8 Skrevet 19. juli 2023 Jeg bruker potetmel eller maizenna om hverandre når jeg lager kjøttboller - det går helt strålende. Anonymkode: c7393...521
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2023 #9 Skrevet 19. juli 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Ble det vellykket med maizenna? Maizenna har annerledes egenskaper, så høres ikke helt ideelt ut, men godt mulig det ble ok likevel? Anonymkode: c5f10...bd4 Hei. Det ble vellykket. Brukte 400 gr karbonadedeig, 1 egg, litt revet løk og hvitløk også blandet jeg i 1 ss maizena i kald fløte og blandet alt i deigen. Pepper og salt. Stekte i smør, trakk i kylling buljong. Saus med smør, løk, freste karripulver, hvetemel, kyllingkraft (fra det bollene hadde trukket i), fløte, salt og pepper. Ris og dampet brokkoli. Ble bra mat på hytta.Ts. Anonymkode: 872dc...979 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå