Gjest vimse Skrevet 14. januar 2006 #3 Skrevet 14. januar 2006 Indrefilet, den blir mørest. Men det er mer smak i en entreôte, pga fettet.
Arkana Skrevet 14. januar 2006 #5 Skrevet 14. januar 2006 Det er jo en smaksak. Jeg synes ytrefilet er best, fordi det smaker mer enn indrefilet. Entrecôte spiser jeg ikke, for mange trevler, men samboeren min foretrekker det.
Gjest Gjest Skrevet 14. januar 2006 #6 Skrevet 14. januar 2006 Det er jo en smaksak. Jeg synes ytrefilet er best, fordi det smaker mer enn indrefilet. Entrecôte spiser jeg ikke, for mange trevler. ← Helt enig!
Dagoberta Skrevet 14. januar 2006 #8 Skrevet 14. januar 2006 Jeg synes entrecote er veldig godt om den helstekes i leirgryte Ellers er indrefilet også godt, nesten uansett hvordan den lages til.
Hu i Svingen Skrevet 14. januar 2006 #9 Skrevet 14. januar 2006 Helstekt indrefilet er nydelig, men entrecôte er definitivt best på smak!
Brunhilde Skrevet 14. januar 2006 #10 Skrevet 14. januar 2006 Helstekt indrefilet er nydelig, men entrecôte er definitivt best på smak! ← Henger meg på denne, jeg.
Gjest Lea Skrevet 14. januar 2006 #11 Skrevet 14. januar 2006 Jeg liker entrecote best. Indrefilet må i så fall ha tilbehør med masse smak.
Elanor Skrevet 14. januar 2006 #12 Skrevet 14. januar 2006 Og jeg foretrekker mørbradbiff. Jeg skal faktisk ha det i kveld.
Majka Skrevet 14. januar 2006 #13 Skrevet 14. januar 2006 Jeg liker både indre- og ytrefilet. Entrecote blir litt vanskelig for meg å spise. Har veldig lett for å miste apetitten om jeg møter på noe jeg ikke klarer tygge...
Hu i Svingen Skrevet 14. januar 2006 #14 Skrevet 14. januar 2006 Entrecote blir litt vanskelig for meg å spise. Har veldig lett for å miste apetitten om jeg møter på noe jeg ikke klarer tygge... ← Det er jeg enig i. Løser det oftest med å renskjære kjøttet og steke det i biter. Viktig å steke bitene veldig kjapt, sånn at de ikke blir overstekt, liker dem best medium/rare.
Gjest Gjesta Skrevet 14. januar 2006 #15 Skrevet 14. januar 2006 Indrefilet og ytrefilet er best. Entrecote takler jeg ikke, for jeg er en pyse hvis jeg møter hinner osv. Vi skal faktisk ha ovnsstekt indrefilet i kveld.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå