Gjest Linus. Skrevet 14. januar 2006 #1 Skrevet 14. januar 2006 Jeg skal lage en dessert bestående av multer i ildfast porsjonsform med et lokk av marengs. Har noen en god oppskrift på marengs? Hvor lang tid bør jeg beregne i ovnen, sånn ca? Grader?
Arkana Skrevet 14. januar 2006 #2 Skrevet 14. januar 2006 Når jeg lager bærpai med marengslokk bruker jeg 4 eggehviter og 2 dl sukker. Eggehvitene stivpiskes først og så pisker jeg inn sukkeret, litt etter litt. Steker ved 180 grader i ca 15 minutter, til marengsen har fin farge.
Gjest Anerikke Skrevet 14. januar 2006 #3 Skrevet 14. januar 2006 (endret) Ta 5 eggehviter, og ca 180 gram sukker. Pisk til det blir stivt. (Mulig dette blir litt mye, men...?) Gjetter på ca 15 min i ovnen, 180 grader. Kommer an på hvor tykt lag du har... Lykke til! Endret 14. januar 2006 av Geri
Gjest Gjest Skrevet 14. januar 2006 #4 Skrevet 14. januar 2006 Takk skal dere ha begge to! Da setter jeg snart igang!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå