Gå til innhold

Marengslokk, haster!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage en dessert bestående av multer i ildfast porsjonsform med et lokk av marengs. Har noen en god oppskrift på marengs?

Hvor lang tid bør jeg beregne i ovnen, sånn ca?

Grader?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Når jeg lager bærpai med marengslokk bruker jeg 4 eggehviter og 2 dl sukker. Eggehvitene stivpiskes først og så pisker jeg inn sukkeret, litt etter litt. Steker ved 180 grader i ca 15 minutter, til marengsen har fin farge.

Gjest Anerikke
Skrevet (endret)

Ta 5 eggehviter, og ca 180 gram sukker. Pisk til det blir stivt.

(Mulig dette blir litt mye, men...?)

Gjetter på ca 15 min i ovnen, 180 grader. Kommer an på hvor tykt lag du har...

Lykke til!

Endret av Geri
Skrevet

Takk skal dere ha begge to! Da setter jeg snart igang!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...