AnonymBruker Skrevet 10. juli 2023 #1 Skrevet 10. juli 2023 Vifta mi fungerer ikke så bra, steker én og én burger om gangen i 28 cm stekepanne, noen gode råd? Anonymkode: f1b56...37e
Eva-Lena Skrevet 10. juli 2023 #2 Skrevet 10. juli 2023 Tin de før du steker de. Ta de opp dagen før. 2
AnonymBruker Skrevet 10. juli 2023 #3 Skrevet 10. juli 2023 Tin de, temperer de. Klapp de tørre med papir. Da får du også stekte burgere, som smaker mye bedre enn kokte. Anonymkode: d0cd3...b4e 1
AnonymBruker Skrevet 10. juli 2023 #4 Skrevet 10. juli 2023 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Tin de, temperer de. Klapp de tørre med papir. Da får du også stekte burgere, som smaker mye bedre enn kokte. Anonymkode: d0cd3...b4e Hvordan tempererer jeg? Anonymkode: f1b56...37e
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2023 #5 Skrevet 11. juli 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Hvordan tempererer jeg? Anonymkode: f1b56...37e Tin dem.i kjøleskapet. Legg dem på kjøkkenbenken 10-15 minutter før du steker. Da har de nesten romtemperatur. Anonymkode: ce267...9d0
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2023 #6 Skrevet 11. juli 2023 AnonymBruker skrev (7 timer siden): Hvordan tempererer jeg? Anonymkode: f1b56...37e Temperere vil si å få det til romtemperatur. Kjøttet ligger på benken en stund, avhengig av tykkelse og hvor kaldt det er. Anonymkode: d0cd3...b4e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå