Gå til innhold

Hvordan unngå masse røyk når man steker frosne burgere?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Vifta mi fungerer ikke så bra, steker én og én burger om gangen i 28 cm stekepanne, noen gode råd?

Anonymkode: f1b56...37e

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tin de før du steker de. Ta de opp dagen før.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Tin de, temperer de. Klapp de tørre med papir.

Da får du også stekte burgere, som smaker mye bedre enn kokte. 

Anonymkode: d0cd3...b4e

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 timer siden):

Tin de, temperer de. Klapp de tørre med papir.

Da får du også stekte burgere, som smaker mye bedre enn kokte. 

Anonymkode: d0cd3...b4e

Hvordan tempererer jeg?

Anonymkode: f1b56...37e

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Hvordan tempererer jeg?

Anonymkode: f1b56...37e

Tin dem.i kjøleskapet.  Legg dem på kjøkkenbenken 10-15 minutter før du steker. Da har de nesten romtemperatur.

Anonymkode: ce267...9d0

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Hvordan tempererer jeg?

Anonymkode: f1b56...37e

Temperere vil si å få det til romtemperatur. Kjøttet ligger på benken en stund, avhengig av tykkelse og hvor kaldt det er. 

Anonymkode: d0cd3...b4e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...