Gå til innhold

Hvilke oppbevaringsbokser er du mest fornøyd med til korn, ris, pasta osv?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Særlig boks til ris strever jeg med å finne for når jeg skal helle tørr ris over i desilitermål for å måle opp mengde så faller det enten veldig lite eller veldig mye ris ut av beholderen så det søler overalt! 

Hvilke oppbevaringsbeholdere er dere mest fornøyd med og til hva?

Anonymkode: f0860...668

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Til ris ha jeg en stor beholder som tar 4-5 kg, så jeg kan kjøpe stort. Oppi der ligger en øse som er 1 dl og som jeg bare øser direkte oppi vannet meg. 

Anonymkode: e6f10...024

  • Liker 2
  • Nyttig 3
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Til ris ha jeg en stor beholder som tar 4-5 kg, så jeg kan kjøpe stort. Oppi der ligger en øse som er 1 dl og som jeg bare øser direkte oppi vannet meg. 

Anonymkode: e6f10...024

Lurt med øse! Men hvor setter du en så stor beholder hen? Det hadde ikke fått plass i skapet hos meg.. 

Anonymkode: f0860...668

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Hvorfor flytte over i beholdere? Her oppbevares slikt i eskene de kommer i.

Anonymkode: a041e...3bd

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Risen har vi i den 10 kg sekken vi kjøpte den i og bruker målebegeret som fulgte med riskokeren til å øse risen over fra sekken til riskokeren.

Har ingen spesielle oppbevaringsbokser. Har alt i emballasjen det kom i. Helt bortkastet med noe annet spør du meg.

Anonymkode: eb69f...0c9

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har noen 30 år gamle fra Tupperware. God kvalitet og stor nok åpning. Jeg bruker stort sett bare oppbevaringsbokser til ris, mel og sukker. Dette for å unngå søl og for å beskytte mot dyr/melbiller. Pasta har jeg stort sett i originalforpakningen, unntaket er makaroni og "kort" pasta (penne etc) som jeg ofte heller over i boks. 

Fordelen med bokser er at det blir mer oversiktlig i skapet, at det tar mindre plass og at det som sagt beskytter mot søl og mot biller. Men strengt tatt er det jo unødvendig. For å unngå søl og skadedyr kan man putte melpose i en gjennomsiktig plastpose og lukke med klype, f.eks. 

Anonymkode: f3525...f76

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Hvorfor flytte over i beholdere? Her oppbevares slikt i eskene de kommer i.

Anonymkode: a041e...3bd

De færreste kjøper da ris i esker.

 

Til TS: er fornøyd med de fra Clas Ohlsson. 

Anonymkode: 11993...6fc

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Støtter Clas Ohlsson. De har stort utvalg. Som en over nevner har jeg også målebeger for cup eller half cup i de fleste beholderne, så slipper man å skitne til et desilitermål. 

Anonymkode: cb258...b0e

  • Liker 2
Skrevet

Til ris og pastatyper bruker jeg Kilner oppbevaringsglass med hermetisk tett glasslokk med gummiert ring under lokket, og "Norgesglass-lukning".

Finnes mange størrelser og typer.

Gjest Adobyen
Skrevet

Tomme smågodtbokser er gratis for de som vil ha i mange butikker, f.eks Europris.  De kan brukes til mye forskjellig. Jeg bruker disse til ris og pasta.

(Disse boksene er supre til å ha dill og dall oppi. Skruer, bolter, pussepapir, slangekoblinger, småredskap osv)

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (18 timer siden):

Lurt med øse! Men hvor setter du en så stor beholder hen? Det hadde ikke fått plass i skapet hos meg.. 

Anonymkode: f0860...668

Jeg har kolonialskuffer

Anonymkode: e6f10...024

Skrevet

Jeg bruker Norgesglass til alt av pasta, ris, nøtter, sukker, salt.  Har dem i flere størrelser.  Har åpne hyller på kjøkkenet, og de er dekorative også.  

AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker lufttette bokser som er godkjent for matlagring.

For lagring over 10+ år, så lagrer jeg i mylar poser som er tømt for all luft.

Anonymkode: fb501...8d1

Skrevet

Bruker kun boil-in-bag ris og de oppbevarer jeg på Norgesglass eller plastbeger med lokk. Det samme gjør jeg med pasta. 

Samme med mel, sukker osv. Synes det blir finere og mer oversiktlig 😊

AnonymBruker
Skrevet

Posen de kommer i. 

Anonymkode: 48e14...bfc

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...