Trude29 Skrevet 13. januar 2006 #1 Skrevet 13. januar 2006 Nå gir jeg opp snart ! Nesten hver gang jeg skal lage sjokoladekake i langpanne, ender jeg opp med en kaka som er rå i midten ! Gjør akkurat som i oppskriften, lar den til og med steke 5 min ekstra. Sjekker med en pinne (strikkepinne), men den burdte kanskje vært av tre ? Er det ovnen som begynner å bli gåen tro ? Er litt fortvila nå, siden barneselskapet er om to timer ! ! ! Nå har jeg prøvd både den med rømme og den med kefir. De blir jo gode på smaken, men..
Gjest 1111 Skrevet 13. januar 2006 #2 Skrevet 13. januar 2006 Hva med å prøve deg på brownies i stedet for sjokoladekake? Den skal jo være rå inni Dessuten blir den alltid godt mottatt av barn.
Trude29 Skrevet 13. januar 2006 Forfatter #3 Skrevet 13. januar 2006 Vet det. Brownies er perfekt å lage for meg ! Måtte ut å kjøpe en pakke fra Toro nå. Selskapet begynner kl. 17.
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 13. januar 2006 #5 Skrevet 13. januar 2006 Jeg liker også rå kake Du må dele med meg, Fisken!
Gjest gjesta Skrevet 13. januar 2006 #6 Skrevet 13. januar 2006 Hva med å prøve deg på brownies i stedet for sjokoladekake? Den skal jo være rå inni Dessuten blir den alltid godt mottatt av barn. ← Akkurat hva jeg skulle foreslå! Denne er knallgod og omtrent like enkel som pose-brownies. (men myye bedre)
Gjest gjesta Skrevet 13. januar 2006 #7 Skrevet 13. januar 2006 Men hvis kaken din alltid blir rå i midten av formen, men stekt langs kantene, så kan jo det tyde på at ovnen din steker ujevnt. Min gamle ovn var slik - det ene hjørnet var alltid svidd når kaken var ferdig. Kanskje du kan lage sjokolademuffins istedet?
-Fisken- Skrevet 13. januar 2006 #8 Skrevet 13. januar 2006 Jeg liker også rå kake Du må dele med meg, Fisken! ←
Lillesøster Skrevet 13. januar 2006 #9 Skrevet 13. januar 2006 Kan du ikke prøve å la kaken steke 10 - 13 minutter ekstra neste gang.
Karro Skrevet 13. januar 2006 #10 Skrevet 13. januar 2006 steker du på varmluft? da bruker jeg å møte på det problemet ved diverse bakst... bruk vanlig over- og undervarme i tilfelle...
Trude29 Skrevet 13. januar 2006 Forfatter #11 Skrevet 13. januar 2006 Takk for mange råd og innspill ! Jeg liker også smaken av rå kaka, men det er ikke så kult å servere. Datteren måtte ha sjokkiskake i bursdagen. Brukte den langpannekaka fra Toro. Den ble stekt fint, men smaker jo ikke like godt som hjemmelaga da. Men unga var veldig fornøyde, og det er jo viktigst ! Bare at husmorsstoltheten fikk en knekk.. Den kaka jeg lagde først, stekte jeg nok ihvertfall 15 min ekstra. (Ikke på varmluft.) Mamman min foreslo lavere temperatur, og lengre steketid. Får prøve det neste gang. Men i morgen lager jeg Brownies i stedet. Det fikser jeg alltid !
-Fisken- Skrevet 14. januar 2006 #12 Skrevet 14. januar 2006 Gjelder det alle sjokoladekakeoppskrifter du har prøvd? Det kan jo hende du bare er litt uheldig med den du brukte. Bra ungene ble fornøyde i alle fall
Gjest Gjest Skrevet 19. januar 2006 #13 Skrevet 19. januar 2006 Hadde også dette problemet en stund.. Og det slo bare ut på kaker, merka det ikke på vanlig middagsmat. Det viste seg å være feil på undervarmen i ovnen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå