Gå til innhold

Gjærbakst


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei,

Har tenkt å bake boller og fylte horn i morgen.

Kan jeg da lage deigen i dag og la den stå til i morgen? Eller blir dette for lenge??

:sjenert:

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Bruk veldig lite gjær - og kald væske .. og sett deigen kjølig - så går det fint.

Endret av LilleBille
Skrevet

Husk at deigen skal heve i kjøleskap hvis den skal heve så lenge.

Gjest Gjest_Trådstarter_*
Skrevet

oki - takker og bukker for svar :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...