Gjest Gjest Skrevet 13. januar 2006 #1 Skrevet 13. januar 2006 Hei, Har tenkt å bake boller og fylte horn i morgen. Kan jeg da lage deigen i dag og la den stå til i morgen? Eller blir dette for lenge??
LilleBille Skrevet 13. januar 2006 #3 Skrevet 13. januar 2006 (endret) Bruk veldig lite gjær - og kald væske .. og sett deigen kjølig - så går det fint. Endret 13. januar 2006 av LilleBille
Arkana Skrevet 13. januar 2006 #4 Skrevet 13. januar 2006 Husk at deigen skal heve i kjøleskap hvis den skal heve så lenge.
Gjest Gjest_Trådstarter_* Skrevet 13. januar 2006 #5 Skrevet 13. januar 2006 oki - takker og bukker for svar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå