Gå til innhold

Hvordan lager dere god iskaffe?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Synes de man får kjøpt i butikk i pulver klumper seg sånn, så jeg må sile den. Råd til å lage god iskaffe? 

Anonymkode: d13ed...ac9

AnonymBruker
Skrevet

Dalgona-kaffe med h-melk. 😛

Anonymkode: 3ba5a...c45

Skrevet

Isbiter i glass, har i tine vaniljemelk. Espressoshots laget med god kaffe i mokkakanne. Tømmes over til slutt. 

  • Liker 2
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

2 dl kaffe

Isbiter

4 dl vaniljemelk

1 ss salt karamell sirup

Anonymkode: 4d807...fc4

AnonymBruker
Skrevet

Sterk pulverkaffe blandet ut med minst mulig vann, så isbiter og Havremelk 

Anonymkode: 38d35...820

AnonymBruker
Skrevet

Jeg lager fryser kaffe til isbiter. Så lager jeg proteinshake med vaniljesmak og har kaffeisbitene oppi. Ikke tradisjonell iskaffe, men den er god!

Anonymkode: d2107...f5a

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Espresso pulverkaffe, 1-2 ts i ca 1 dl vann (kokt). Isbiter, lar det avkjøle seg helt, har over 1,5-2 dl vaniljemelk. Bruker litt sukkerfri karamellsirup med vanlig lettmelk.

Anonymkode: 8f5af...667

Skrevet

Fryser ned sterk kaffe som isbiter. 
 

Heller isbitene i et glass, litt sukker og vaniljesukker, og fyller opp med skummet melk.
 

Noen ganger tar jeg sjokoladesaus på innsiden av glasset også… 

AnonymBruker
Skrevet

Lager ikke 🙃. Drikker Tine iskaffe mocca, uten sukker 🙂

Anonymkode: 975b9...31b

AnonymBruker
Skrevet

Kaffepulver, sukker, vann til en kaffekrem, har i karamellsaus rundt i glasset, isbiter og H-melk, også 2-3 spiseskjeer kaffekrem. Drikkes med sugerør

Anonymkode: 45cbe...bbe

Skrevet

Espresso, H-melk og litt sukkerlake (koker opp 50/50 vann/sukker og har stående i kjøleskapet) i en cocktailshaker (med isbiter). Ristes opp og helles i glass med mere is. Topper med litt mer melk.

Har innimellom litt kanel i shakeren.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg blander espressopulver i litt varmt vann, hiver i en sukett og lar det avkjøles. Har i  et glass med lettmelk med sjokoldesmak og kaffeisbiter.

Anonymkode: d3f7a...21b

AnonymBruker
Skrevet

Lager opp espresso og setter i kjøleskapet (holder fint noen dager).

Legger store isbiter i et glass. En-to shot espresso. Fyller opp med havremelk av ønsket smak. Dropper sukker, men gjetter siruper er godt om man liker det søtt. 

Anonymkode: 30306...32d

AnonymBruker
Skrevet

Verdens beste iskaffe for meg er å fylle et glass med isbiter og havremelk, og så to shots espresso i :)

Før jeg begynte med havremelk så foretrakk jeg H-melk i.

Liker ikke for søte, helt heslig med sukker og siruper i. Melk er søtt nok. Smak og behag det da.

Det er jo i utganspunktet superlett å lage, hell kaffe i melk og is :) Bruk den melken du vil og søt det til som du vil. Du kan lage det bare med vanlig kaffe også, bare lag en sterk en.

Anonymkode: 83f3a...a9b

AnonymBruker
Skrevet

Dere som lager av kaffeisbiter, må de ikke smelte først? 

Anonymkode: 497e1...c29

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...