AnonymBruker Skrevet 28. juni 2023 #1 Skrevet 28. juni 2023 Har to Barilla pastasaus på glass som gikk ut på dato 19/5. Altså for litt over en måned siden. De er uåpnet. Er dette sannsynligvis ok å bruke likevel? Det er jo hermetisk lukket og tett. Jeg skal selvfølgelig lukte på de og smake når jeg åpner de, men om alt smaker ok, er det bare å bruke til middagen i kveld? Liten sjans for at det er dårlig? Anonymkode: 519ef...3d2
Brunello Skrevet 28. juni 2023 #2 Skrevet 28. juni 2023 Null problem dersom det ser ut og lukter ok. 2
Mardina Skrevet 28. juni 2023 #3 Skrevet 28. juni 2023 Det hadde jeg brukt om det luktet greit og ser bra ut 😊 1
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2023 #4 Skrevet 28. juni 2023 Best før, men ikke dårlig etter. Lukt og smak, mest sannsynlig helt ok. Anonymkode: 22496...f3d 1
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2023 #5 Skrevet 28. juni 2023 Selvsagt er det ok å bruke. Anonymkode: f7a29...8be 1
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2023 #6 Skrevet 28. juni 2023 Har den stått kjølig og ikke er muggent så er den helt sikkert bra. Anonymkode: 59f6b...162
mannssjåvinistisk Skrevet 28. juni 2023 #7 Skrevet 28. juni 2023 (endret) Hermetikk på glass og boks varer lengeeee over utløpsdato. Har selv brukt 2 år gammel, uåpnet pastasaus på glass. Smakte helt fint. ALLTID se, lukt og smak før du kaster noe. MYE matvarer som holder godt over tiden! Endret 28. juni 2023 av mannssjåvinistisk 2 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå