AnonymBruker Skrevet 27. juni 2023 #1 Skrevet 27. juni 2023 Jeg fikk oppskrift på en god kake av ei tysk venninne, men en av ingrediensene er pulver til vaniljepudding... Det står i oppskriften at man skal lage den med 3 dl melk i stedet for fem, så jeg tør ikke helt bruke ferdig piano-krem (må være uten gelatin, så den bakefaste utgår). Har vært innom Extra og Mega. Ingen av dem hadde pulver til vaniljepudding som skulle kokes. Selges dette noe sted i Norge? Det er denne oppskriften, i tilfelle noen har noen ideer til hva annet jeg kan bruke: https://www.chefkoch.de/rezepte/777791180871172/Rhabarberkuchen-mit-Baiser.html Anonymkode: 76bd6...0d9
Hunter7 Skrevet 28. juni 2023 #3 Skrevet 28. juni 2023 Jeg ville ha laget vaniljekrem selv. Det tar riktignok litt mer tid, men til gjengjeld smaker det tusen ganger bedre. Forøvrig ville jeg ha byttet ut margarinen i oppskrifta med smør, samt tilsatt ei god klype salt i deigen til bunnen. 2
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2023 #4 Skrevet 28. juni 2023 Kan du bruke panna cotta-pulver? 🤔 Anonymkode: c3568...4c4
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2023 #5 Skrevet 28. juni 2023 Jeg tenker du kan bytte ut med pulver til mandelkjernepudding. Anonymkode: f7992...76c
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2023 #6 Skrevet 28. juni 2023 Har du sett på innvandrerbutikker? Spesielt der de selger mat fra Balkan? Anonymkode: b63e2...628
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2023 #7 Skrevet 30. juni 2023 AnonymBruker skrev (På 28.6.2023 den 17.52): Har du sett på innvandrerbutikker? Spesielt der de selger mat fra Balkan? Anonymkode: b63e2...628 Det kan jeg prøve! Takk for tipset! Den ferdige vaniljekremen er for flytende, dessverre. Selvlaget smaker absolutt best, men jeg vil unngå å få mange eggehviter til overs denne gangen. Anonymkode: 76bd6...0d9
Gjest Østeuropeisk rose Skrevet 30. juni 2023 #8 Skrevet 30. juni 2023 Nei, ikke bruk ferdig puding, det er ikke det samme , har prøvd selv. Prøv innvandrerbutikkk eller enda bedre EKO market dagligvare butikk ( i Oslo, Bergen og Stavanger).
Gjest Østeuropeisk rose Skrevet 30. juni 2023 #9 Skrevet 30. juni 2023 Og i verste fall du kan bruke Maizena maisstivelse pulver i stedet, men den er helt smakløs, da må du tilsette vanilje eller noe sånn.
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2023 #10 Skrevet 30. juni 2023 Takk! Fant på EKO. Strevde litt med å forstå om det skulle kokes eller ikke, men heldigvis var det et hyggelig par som oversatte og ga meg tips! Nå gjenstår det bare å bake.:-) Anonymkode: 76bd6...0d9 1 1
AnonymBruker Skrevet 2. juli 2023 #11 Skrevet 2. juli 2023 Det heter custard og det finnes på de fleste store innvandrerbutikkene i Oslo/viken Anonymkode: 67cfa...df5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå