Gjest Eggelina Skrevet 11. januar 2006 #1 Skrevet 11. januar 2006 Jeg har noen bløtkokte egg som har ligget en stund (i romtemperatur) etter at jeg kokte dem. Tenkte jeg skulle koke dem litt til, sånn at de blir hardkokte, og bruke dem i cabaret. Hvor lenge tror dere at eggene holder fra jeg bløtkokte dem? Uten at de smaker rart eller jeg blir dårlig i magen?
Grooo Skrevet 11. januar 2006 #2 Skrevet 11. januar 2006 Fire-fem dager fikk jeg til svar her i jula når jeg lurte på det samme. Men seriøst?!? Det går vel ikke å "koke videre" når man først har tatt opp eggene?? Det tror jeg virkelig ikke
Gjest Gjest Skrevet 12. januar 2006 #3 Skrevet 12. januar 2006 Joda, det går fint! Må koke dem i 11 minutter til....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå